Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Dilshad Garden GT Road ke Anand Vihar ISBT Terminal939Down / ...
29 min₹9–35Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Jhilmil ke WelcomeR_Rd_R / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Welcome ke Anand ViharP_Ms_R
31 min₹27–37Bas melalui Anand Vihar ISBT Main Road
- Naiki bas dari Dilshad Garden GT Road ke Anand Vihar ISBT Main Road939Down / ...
34 min₹9–26Teksi
- Naiki teksi dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal7.1 km
11 min₹140–170Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal4 km
47 min
Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal adalah bas melalui Anand Vihar ISBT Main Road yang berharga ₹9 - ₹26 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal adalah teksi yang berharga ₹140 - ₹170 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Dilshad Garden GT Road dan tiba di Anand Vihar ISBT Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Jhilmil dan tiba di Anand Vihar melalui Welcome. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Jhilmil (Stesen) dan Anand Vihar Terminal adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jhilmil (Stesen) ke Anand Vihar Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 29 min dan berharga ₹9 - ₹35.
bas dari Dilshad Garden GT Road ke Anand Vihar ISBT Terminal mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Jhilmil (Stesen) Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), berlepas dari stesen Dilshad Garden GT Road.
Perkhidmatan Jhilmil (Stesen) Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, berlepas dari stesen Jhilmil.
Perkhidmatan Jhilmil (Stesen) Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), tiba di stesen Anand Vihar ISBT Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Jhilmil (Stesen), Delhi, India dan Anand Vihar Terminal, India?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 155370
- E-mel
- helpline@dmrc.org
- Tapak web
- delhimetrorail.com
Kereta api bawah tanah dari Jhilmil ke Welcome
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹23–30
- Jadual di
- delhimetrorail.com
Kereta api bawah tanah dari Welcome ke Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹4–7
- Jadual di
- delhimetrorail.com
- Telefon
- +91-11-23370236
- E-mel
- info@dimts.in
- Tapak web
- dtc.delhi.gov.in
Bas dari Dilshad Garden GT Road ke Anand Vihar ISBT Terminal
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₹9–35
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹9–14
- AC Buses
- ₹15–21
- Airport Express Services
- ₹24–35
Bas dari Dilshad Garden GT Road ke Anand Vihar ISBT Main Road
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₹9–26
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹9–13
- AC Buses
- ₹14–20
- Airport Express Services
- ₹19–26
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- ₹140–170
Rajasthan Cab
- Telefon
- +91 93 58 81 19 41
- Tapak web
- rajasthancab.com
OLA cabs
- Tapak web
- olacabs.com
Meru Cabs
- Telefon
- +911144224422
- Tapak web
- meru.in
Chiku Cab
- Telefon
- +918448445504
- Tapak web
- chikucab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Jhilmil (Stesen) Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, tiba di stesen Welcome.










