Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Jette ke Sint-Genesius-Rode dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Brussels-Nord ke Rhode-Saint-GenèseS1
29 min€4–6Bas
Paling murah- Naiki bas dari Sint-Gillis Engeland ke Sint-Genesius-Rode TermeulenR36
43 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Jette ke Sint-Genesius-Rode20.3 km
24 min€50–65Pandu 20.3 km
- Pandu dari Jette ke Sint-Genesius-Rode20.3 km
24 min€4–5Barisan 6 kereta api bawah tanah, bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Belgica ke Porte De Hal6
- Naiki bas dari Sint-Gillis Hallepoort Metro ke Sint-Genesius-Rode TermeulenR36
1 j€5
Jette ke Sint-Genesius-Rode dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Jette ke Sint-Genesius-Rode adalah bas yang berharga €3 dan mengambil masa 43 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Jette ke Sint-Genesius-Rode adalah teksi yang berharga €50 - €65 dan mengambil masa 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sint-Gillis Engeland dan tiba di Sint-Genesius-Rode Termeulen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 43 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Brussels-Nord dan tiba di Rhode-Saint-Genèse. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Jarak antara Jette dan Sint-Genesius-Rode adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 20.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jette ke Sint-Genesius-Rode tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 29 min dan berharga €4 - €6.
kereta api dari Brussels-Nord ke Rhode-Saint-Genèse mengambil masa 29 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Jette Sint-Genesius-Rode ke bas, dikendalikan oleh De Lijn, berlepas dari stesen Sint-Gillis Engeland.
Perkhidmatan Jette Sint-Genesius-Rode ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), berlepas dari stesen Brussels-Nord.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jette ke Sint-Genesius-Rode adalah dengan kereta api yang mengambil masa 29 min dan berharga €4 - €6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €3 dan mengambil masa 43 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Jette, Belgium dan Sint-Genesius-Rode, Belgium?
- Telefon
- +32 70 79 79 79
- Tapak web
- belgiantrain.be
Kereta api dari Brussels-Nord ke Rhode-Saint-Genèse
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- belgiantrain.be
- 2nd Class
- €4–6
- 1st Class
- €6–9
- Telefon
- +32 70 23 20 00
- Tapak web
- stib-mivb.be
Kereta api bawah tanah dari Belgica ke Porte De Hal
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- stib-mivb.be
- Tempah di
- stib-mivb.be
- Telefon
- +32 70 22 02 00
- Tapak web
- delijn.be
Bas dari Sint-Gillis Engeland ke Sint-Genesius-Rode Termeulen
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
Bas dari Sint-Gillis Hallepoort Metro ke Sint-Genesius-Rode Termeulen
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- €50–65
Taxis Autolux
- Telefon
- +32 02 5 123 123
- Tapak web
- taxisautolux.be
Taxi Brussels
- Telefon
- +32 485106311
- Tapak web
- taxi-bruxelles.com
Taxi Bleus
- Telefon
- +32 22680000
- Tapak web
- taxisbleus.be
Gele Taxi
- Telefon
- +32 36515050
- Tapak web
- geletaxi.be
Brussels Taxis
- Telefon
- +32 484975975
- Tapak web
- brusselstaxis.be
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Jette Sint-Genesius-Rode ke bas, dikendalikan oleh De Lijn, tiba di stesen Sint-Genesius-Rode Termeulen.
Perkhidmatan Jette Sint-Genesius-Rode ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), tiba di stesen Rhode-Saint-Genèse.
Ya, jarak pemanduan antara Jette ke Sint-Genesius-Rode adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Jette ke Sint-Genesius-Rode.
Tempah tiket Jette Sint-Genesius-Rode ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.














