Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) dengan kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Roma S. Pietro ke Roma Tiburtinatrain Re / ...
32 min€1–2Barisan 62 bas
- Naiki bus dari Chiesa Nuova ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procidabus 62
46 min€2–9Teksi
- Naiki taxi dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro)taxi 9 km
12 min€16–20Jalan kaki
- Naiki walk dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro)walk 7.5 km
1 j 30 minBarisan 62 bas melalui P.Za Della Rovere
- Naiki bus dari P.Za Della Rovere ke Roma, Autostazione Tiburtinabus 62
50 min€2–9
Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) adalah kereta api yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Chiesa Nuova dan tiba di Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma S. Pietro dan tiba di Roma Tiburtina. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Jarak antara Janiculum dan Tiburtina (Rome Metro) adalah 13 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 32 min dan berharga €1 - €2.
kereta api dari Roma S. Pietro ke Roma Tiburtina mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Chiesa Nuova.
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Roma S. Pietro.
Cara terbaik untuk bertolak dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 32 min dan berharga €1 - €2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 62 bas, yang berharga €1 - €9 dan mengambil masa 46 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Janiculum, Itali dan Tiburtina (Rome Metro), Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma S. Pietro ke Roma Tiburtina
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Chiesa Nuova ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
Bas dari P.Za Della Rovere ke Roma, Autostazione Tiburtina
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €16–20
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida.
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Roma Tiburtina.
Tempah tiket Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.




