Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG) dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas malam, berkongsi kenderaan, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah, Maglev
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari People's Square ke Longyang Road2
- Naiki kereta api dari Longyang Road ke Pudong International Airport
39 minKereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari People's Square ke Pudong International Airport2
1 j 13 min¥7Bas malam
- Naiki bas malam dari East Yan’an Rd ke Shanghai Pudong Airport T2Night Bus
1 j 6 min¥34Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Jalan Nanjing ke Shanghai Pudong-PVG52.5 km
39 minPandu 52.5 km
- Pandu dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG)52.5 km
39 min¥47–68Teksi
- Naiki teksi dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG)52.5 km
39 min¥180–230
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG) adalah kereta api bawah tanah yang berharga ¥7 dan mengambil masa 1j 13m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG) adalah pandu yang berharga ¥45 - ¥70 dan mengambil masa 39 min.
Ya, terdapat bas semalaman yang bertolak dari East Yan’an Rd dan tiba di Shanghai Pudong Airport T2. Ini basberoperasisetiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 1m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari People's Square dan tiba di Pudong International Airport. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 5m.
Jarak antara Jalan Nanjing dan Lapangan Terbang Pudong (PVG) adalah 36 km. Jarak jalan raya ialah 52.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG) tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah dan Maglev yang memerlukan 39 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk bertolak dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Jalan Nanjing Lapangan Terbang Pudong (PVG) ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, berlepas dari stesen East Yan’an Rd.
Perkhidmatan Jalan Nanjing Lapangan Terbang Pudong (PVG) ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, berlepas dari stesen People's Square.
Perkhidmatan Jalan Nanjing Lapangan Terbang Pudong (PVG) ke bas, dikendalikan oleh Shanghai Airport Authority, tiba di stesen Shanghai Pudong Airport T2.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Jalan Nanjing, China dan Lapangan Terbang Pudong (PVG), China?
- Telefon
- (86)021-64370000
- Tapak web
- shmetro.com
Kereta api bawah tanah dari People's Square ke Longyang Road
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- travelchinaguide.com
Kereta api bawah tanah dari People's Square ke Pudong International Airport
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥7
- Jadual di
- travelchinaguide.com
- Telefon
- 86 021 28907700
- Tapak web
- smtdc.com
Kereta api dari Longyang Road ke Pudong International Airport
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ¥40–50
- Jadual di
- smtdc.com
- Telefon
- +86 021-96990
- Tapak web
- shanghaiairport.com
Bas malam dari East Yan’an Rd ke Shanghai Pudong Airport T2
- Tempoh Purata
- 1 j 1 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥34
- Jadual di
- shanghaiairport.com
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Jalan Nanjing ke Shanghai Pudong-PVG
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Tempoh Purata
- 39 min
- Anggaran harga
- ¥180–230
Shanghai Qiangsheng
- Telefon
- +86 21 - 62580000
Shanghai Jinjiang Taxi Service
- Telefon
- +86 21 - 96961
Shanghai Dazhong
- Telefon
- + 86 21 - 96822
- Tapak web
- 96822.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Jalan Nanjing Lapangan Terbang Pudong (PVG) ke kereta api, dikendalikan oleh Shanghai Metro, tiba di stesen Longyang Road.
Ya, jarak pemanduan antara Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG) adalah 52 km. Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk memandu dari Jalan Nanjing ke Lapangan Terbang Pudong (PVG).
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Jalan Nanjing dan Lapangan Terbang Pudong (PVG). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.













