Terdapat 3 cara untuk bertolak dari JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi adalah bas yang berharga RM 4 - RM 10 dan mengambil masa 1j 11m.
Cara terpantas untuk bergerak dari JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 9 dan mengambil masa 32 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Larkin Sentral dan tiba di Terminal Bas Kota Tinggi. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 11m.
Jarak antara JB Larkin Terminal dan Terminal Bas Kota Tinggi adalah 44 km. Jarak jalan raya ialah 36.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 11m dan berharga RM 4 - RM 10.
bas dari Larkin Sentral ke Terminal Bas Kota Tinggi mengambil masa 1j 11m termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan JB Larkin Terminal Terminal Bas Kota Tinggi ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, berlepas dari stesen Larkin Sentral.
Perkhidmatan JB Larkin Terminal Terminal Bas Kota Tinggi ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, tiba di stesen Terminal Bas Kota Tinggi.
Ya, jarak pemanduan antara JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi adalah 36 km. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari JB Larkin Terminal ke Terminal Bas Kota Tinggi.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara JB Larkin Terminal, Malaysia dan Terminal Bas Kota Tinggi, Malaysia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +60 7 360 2244
- E-mel
- enquiry@causewaylink.com.my
- Tapak web
- causewaylink.com.my
Bas dari Larkin Sentral ke Terminal Bas Kota Tinggi
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 4–7
- Jadual di
- causewaylink.com.my
- Telefon
- 019-2179072
- E-mel
- info@maralinergroup.my
- Tapak web
- maralinergroup.my
Bas dari Larkin Sentral ke Terminal Bas Kota Tinggi
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 4–10
- Jadual di
- maralinergroup.my
- Tempah di
- maralinergroup.my
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- RM 60–75
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +60 7-332 2852
- Tapak web
- comforttaxi.com.my






