Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Denfert-Rochereau ke Saint-Rémy-lès-ChevreuseB
41 min€4–7Barisan 394 bas, kereta api
- Naiki bas dari Jules Guesde ke Bourg-la-Reine RER394
- Naiki kereta api dari Bourg-la-Reine ke Saint-Rémy-lès-ChevreuseB
1 j 23 min€7–10Teksi
- Naiki teksi dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse24.3 km
28 min€30–40Pandu 24.3 km
- Pandu dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse24.3 km
28 min€4–6Kereta api, barisan 6162 bas
- Naiki kereta api dari Clamart ke Versailles ChantiersN
- Naiki bas dari Gare des Chantiers - Abbé Rousseaux ke Place du 14 Juillet6162
1 j 23 minBarisan 7805 bas, barisan 5145 bas
- Naiki bas dari Parc André Malraux ke Saint-Quentin - Gare P. Delouvrier W7805
- Naiki bas dari Saint-Quentin - Souterrain quai J ke Place du 14 Juillet5145
1 j 39 min
Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 28 min.
Tidak, tiada bas terus dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Parc André Malraux dan tiba di Place du 14 Juillet melalui Saint-Quentin - Souterrain quai J. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 39m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Denfert-Rochereau dan tiba di Saint-Rémy-lès-Chevreuse. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara Issy-les-Moulineaux dan Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 24.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 41 min dan berharga €4 - €7.
kereta api dari Denfert-Rochereau ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse mengambil masa 41 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Issy-les-Moulineaux Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke bas, dikendalikan oleh Lignes Île-de-France Ouest, berlepas dari stesen Parc André Malraux.
Perkhidmatan Issy-les-Moulineaux Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Denfert-Rochereau.
Cara terbaik untuk bertolak dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah dengan kereta api yang mengambil masa 41 min dan berharga €4 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 7805 bas dan barisan 5145 bas, yang berharga dan mengambil masa 1j 39m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Issy-les-Moulineaux, Perancis dan Saint-Rémy-lès-Chevreuse, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +33 7 75 09 75 75
- Tapak web
- transilien.com
Kereta api dari Clamart ke Versailles Chantiers
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- transilien.com
Bas dari Jules Guesde ke Bourg-la-Reine RER
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- +33 1 47 53 28 00
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Gare des Chantiers - Abbé Rousseaux ke Place du 14 Juillet
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Telefon
- 01.30.54.27.72
- Tapak web
- navitia.io
Bas dari Parc André Malraux ke Saint-Quentin - Gare P. Delouvrier W
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- me-deplacer.iledefrance-mobilites.fr
- Telefon
- 01 39 44 80 80
- Tapak web
- saint-quentin-en-yvelines.fr
Bas dari Saint-Quentin - Souterrain quai J ke Place du 14 Juillet
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- saint-quentin-en-yvelines.fr
- Tempoh Purata
- 28 min
- Anggaran harga
- €30–40
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Issy-les-Moulineaux Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke bas, dikendalikan oleh Lignes Île-de-France Ouest, tiba di stesen Saint-Quentin - Gare P. Delouvrier W.
Perkhidmatan Issy-les-Moulineaux Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Saint-Rémy-lès-Chevreuse.
Ya, jarak pemanduan antara Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Issy-les-Moulineaux ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse.
















