Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Eco Botanic ke Larkin SentralT41
16 minRM 2–4Bas melalui Opp Dewan Jkr Johor Bahru
Paling murah- Naiki bas dari Eco Botanic ke Opp Dewan Jkr Johor BahruT41
23 minRM 1–4Teksi
- Naiki teksi dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal18.2 km
15 minRM 40–55Pandu 18.2 km
- Pandu dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal18.2 km
15 minRM 4–5
Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal adalah bas melalui Opp Dewan Jkr Johor Bahru yang berharga RM 1 - RM 4 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal adalah teksi yang berharga RM 40 - RM 55 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Eco Botanic dan tiba di Larkin Sentral. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Jarak antara Iskandar Puteri dan Johor Larkin Terminal adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 18.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 16 min dan berharga RM 2 - RM 4.
bas dari Eco Botanic ke Larkin Sentral mengambil masa 16 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Iskandar Puteri Johor Larkin Terminal ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, berlepas dari stesen Eco Botanic.
Perkhidmatan Iskandar Puteri Johor Larkin Terminal ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, tiba di stesen Larkin Sentral.
Ya, jarak pemanduan antara Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal adalah 18 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Iskandar Puteri ke Johor Larkin Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Iskandar Puteri, Malaysia dan Johor Larkin Terminal, Malaysia?
- Telefon
- +60 7 360 2244
- E-mel
- enquiry@causewaylink.com.my
- Tapak web
- causewaylink.com.my
Bas dari Eco Botanic ke Larkin Sentral
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 2–4
- Jadual di
- causewaylink.com.my
Bas dari Eco Botanic ke Opp Dewan Jkr Johor Bahru
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 1–4
- Jadual di
- causewaylink.com.my
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- RM 40–55
Zan PC Taxi Service
- Telefon
- +60 12-705 6895
Merchant logoTAXI NAM HONG BUKIT INDAH
- Telefon
- +60 11-2162 3353
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +60 7-332 2852
- Tapak web
- comforttaxi.com.my



