Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Inverness ke Strathallan B&B, Inverness dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 307 bas
Terbaik- Naiki bas dari Bus Station Stance 7 ke Greig Streetbus 307A / ...
7 minBarisan 8 bas
Paling murah- Naiki bas dari Academy Street ke Rangemore Roadbus 8
26 min£2–3Teksi
- Naiki teksi dari Inverness ke Strathallan B&B, Invernesstaxi 4,350 ka
2 min£5–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Inverness ke Strathallan B&B, Invernesswalk 2,830 ka
10 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Inverness ke Strathallan B&B, Inverness adalah barisan 8 bas yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Inverness ke Strathallan B&B, Inverness adalah teksi yang berharga £5 - £7 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bus Station Stance 7 dan tiba di Greig Street. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Inverness dan Strathallan B&B, Inverness adalah 4514 kaki.
Cara terbaik untuk bertolak dari Inverness ke Strathallan B&B, Inverness tanpa kereta adalah dengan barisan 307 bas yang memerlukan 7 min dan berharga .
barisan 307 bas dari Bus Station Stance 7 ke Greig Street mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Inverness Strathallan B&B, Inverness ke bas, dikendalikan oleh D + E Coaches, berlepas dari stesen Bus Station Stance 7.
Perkhidmatan Inverness Strathallan B&B, Inverness ke bas, dikendalikan oleh D + E Coaches, tiba di stesen Greig Street.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Inverness, Scotland dan Strathallan B&B, Inverness, Scotland?
- Telefon
- 01463 222 444
- E-mel
- info@decoaches.co.uk
- Tapak web
- decoaches.co.uk
Bas dari Bus Station Stance 7 ke Greig Street
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- decoaches.co.uk
- Telefon
- 01224591381
- E-mel
- bluebird.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Academy Street ke Rangemore Road
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- £5–7
Taxi Inverness
- Telefon
- +44 1463 800 069
- Tapak web
- taxiinverness.co.uk
Inverness Taxis
- Telefon
- +44 1463 222 222
- Tapak web
- inverness-taxis.com
Highland Cabs Inverness
- Telefon
- +44 1463 333 333
- Tapak web
- highlandcabs.com
Executive Cabs Glasgow
- Telefon
- +44 755 224 0041
- Tapak web
- executivecabsglasgow.co.uk
City Taxis Inverness
- Telefon
- +44 1463 555 555
- Tapak web
- invernesscitytaxis.com
Capital Taxis Inverness
- Telefon
- +44 1463 808 080
- Tapak web
- capitaltaxisinverness.co.uk
A2B Taxis Inverness
- Telefon
- +4 1463 807 060
- Tapak web
- a2btaxisinverness.co.uk


