Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Infanta ke Lucena Grand Terminal
- Naiki bas dari Lucena Grand Terminal ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange
9 j 30 min₱402–487Pandu 130.7 km
- Pandu dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange130.7 km
2 j 2 min₱999–1,444Teksi
- Naiki teksi dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange130.7 km
2 j 2 min₱1,900–2,400Bas melalui Alabang
- Naiki bas dari Infanta ke Lucena Grand Terminal
- Naiki bas dari Lucena Grand Terminal ke Alabang
- Naiki bas dari South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila ke Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila
9 j 58 min₱532–662
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange adalah bas yang berharga ₱400 - ₱490 dan mengambil masa 9j 30m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange adalah pandu yang berharga ₱1,000 - ₱1,500 dan mengambil masa 2j 2m.
Tidak, tiada bas terus dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Infanta dan tiba di PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange melalui Lucena Grand Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 30m.
Jarak antara Infanta dan PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange adalah 255 km. Jarak jalan raya ialah 130.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 9j 30m dan berharga ₱400 - ₱490.
Ia mengambil masa lebih kurang 9j 30m untuk bertolak dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Infanta PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange ke bas, dikendalikan oleh AH Transport, berlepas dari stesen Infanta.
Perkhidmatan Infanta PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange ke bas, dikendalikan oleh AH Transport, tiba di stesen Lucena Grand Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange adalah 131 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 2m untuk memandu dari Infanta ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Infanta, Filipina dan PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange, Filipina?
- Telefon
- +63 (42)793-3279
- Tapak web
- ah-transport.appspot.com
Bas dari Infanta ke Lucena Grand Terminal
- Tempoh Purata
- 4 j 30 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- ₱252–277
- Jadual di
- facebook.com
- Non-aircon
- ₱252
- Aircon
- ₱277
- Telefon
- +632 414 3319
- Tapak web
- phbus.com
Bas dari Lucena Grand Terminal ke PITX Paranaque Integrated Terminal Exchange
- Tempoh Purata
- 4 j
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- ₱150–210
- Jadual di
- phbus.com
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Lucena Grand Terminal ke Alabang
- Tempoh Purata
- 3 j 14 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱240–320
- Jadual di
- jacliner.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila ke Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱40–65
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 2 j 2 min
- Anggaran harga
- ₱1,900–2,400







