Terdapat 6 cara untuk bertolak dari IMM ke Wings of Time (Musical) dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Jurong East ke Outram ParkEw
1 j 7 min$3Barisan 97 bas
Paling murah- Naiki bas dari Jurong East Int ke Harbourfront Stn Exit A97 / ...
1 j 36 min$2–3Barisan 188 bas
- Naiki bas dari Opp IMM Bldg ke HarbourFront Int188 / ...
1 j 27 minTeksi
- Naiki teksi dari IMM ke Wings of Time (Musical)16.6 km
17 min$10–12Pandu 16.6 km
- Pandu dari IMM ke Wings of Time (Musical)16.6 km
17 min$4–6Barisan 105 bas, barisan 123 bas
- Naiki bas dari Opp IMM Bldg ke S'pore Botanic Gdns105
- Naiki bas dari S'pore Botanic Gdns ke Beach Station Bus Terminal123
1 j 53 min$2–6
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari IMM ke Wings of Time (Musical) adalah barisan 97 bas yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 1j 36m.
Cara terpantas untuk bergerak dari IMM ke Wings of Time (Musical) adalah teksi yang berharga $10 - $12 dan mengambil masa 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Opp IMM Bldg dan tiba di HarbourFront Int. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 53 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari IMM ke Wings of Time (Musical). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Jurong East dan tiba di Harbourfront melalui Outram Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 7m.
Jarak antara IMM dan Wings of Time (Musical) adalah 20 km. Jarak jalan raya ialah 16.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari IMM ke Wings of Time (Musical) tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 7m dan berharga $2 - $3.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 7m untuk bertolak dari IMM ke Wings of Time (Musical), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan IMM Wings of Time (Musical) ke bas, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Opp IMM Bldg.
Perkhidmatan IMM Wings of Time (Musical) ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Jurong East.
Perkhidmatan IMM Wings of Time (Musical) ke bas, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen HarbourFront Int.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara IMM, Singapura dan Wings of Time (Musical), Singapura?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Jurong East ke Outram Park
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Bas dari Opp IMM Bldg ke HarbourFront Int
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800-248-0950
- E-mel
- feedback@towertransit.sg
- Tapak web
- towertransit.sg
Bas dari Jurong East Int ke Harbourfront Stn Exit A
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- towertransit.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Opp IMM Bldg ke S'pore Botanic Gdns
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
Bas dari S'pore Botanic Gdns ke Beach Station Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 58 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 17 min
- Anggaran harga
- $10–12
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +60 7-332 2852
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan IMM Wings of Time (Musical) ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Outram Park.
Ya, jarak pemanduan antara IMM ke Wings of Time (Musical) adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 17 min untuk memandu dari IMM ke Wings of Time (Musical).






