Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui Nishi-shinjuku
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Nishi-shinjuku ke Shinjuku Station[M] Marunouchi Line
9 min¥150–190Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tochomae ke Shinjuku Station[E] Ōedo Line
59 min¥330–410Teksi
- Naiki teksi dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal2.1 km
2 min¥1,500–1,800Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal1.2 km
14 minBas
- Naiki bas dari 十二社池の下 ke 新宿駅西口宿35 / ...
22 min
Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal adalah kereta api bawah tanah melalui Nishi-shinjuku yang berharga ¥150 - ¥190 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal adalah teksi yang berharga ¥1500 - ¥1800 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 十二社池の下 dan tiba di 新宿駅西口. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Nishi-shinjuku dan tiba di Shinjuku Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Hyatt Regency Tokyo dan Shinjuku Expressway Bus Terminal adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hyatt Regency Tokyo ke Shinjuku Expressway Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui Nishi-shinjuku yang memerlukan 9 min dan berharga ¥150 - ¥190.
kereta api bawah tanah dari Nishi-shinjuku ke Shinjuku Station mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Shinjuku Expressway Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Keio Bus, berlepas dari stesen 十二社池の下.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Shinjuku Expressway Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Tokyo Metro, berlepas dari stesen Nishi-shinjuku.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Shinjuku Expressway Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Keio Bus, tiba di stesen 新宿駅西口.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hyatt Regency Tokyo, Jepun dan Shinjuku Expressway Bus Terminal, Jepun?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0570-200-999
- Tapak web
- tokyometro.jp
Kereta api bawah tanah dari Nishi-shinjuku ke Shinjuku Station
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ¥150–190
- Jadual di
- tokyometro.jp
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Tochomae ke Shinjuku Station
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ¥330–410
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Tapak web
- keio-bus.com
Bas dari 十二社池の下 ke 新宿駅西口
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- keio-bus.com
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- ¥1,500–1,800
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Shinjuku Expressway Bus Terminal adalah 3j 30m lebih awal daripada Hyatt Regency Tokyo. Ia kini 12:12 PM di Hyatt Regency Tokyo dan 3:42 PM di Shinjuku Expressway Bus Terminal.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Shinjuku Expressway Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Tokyo Metro, tiba di stesen Shinjuku Station.








