Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Tochomae ke Daimon[E] Ōedo Line
- Naiki kereta api dari Monorail Hamamatsuchō ke Haneda Airport Terminal 3Local / ...
42 min¥635–798Pandu 22.9 km
Paling murah- Pandu dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 322.9 km
19 min¥386–557Bas melalui Shinjuku Expressway Bus Terminal
- Naiki bas dari Shinjuku Expressway Bus Terminal ke Haneda Airport Terminal 3Haneda
59 min¥1,400Teksi
- Naiki teksi dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 322.9 km
19 min¥11,000–14,000Bas
- Naiki bas dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3Haneda
1 j 25 min¥1,400
Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 adalah pandu yang berharga ¥380 - ¥600 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 adalah teksi yang berharga ¥11000 - ¥14000 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Shinjuku Expressway Bus Terminal dan tiba di Haneda Airport Terminal 3. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 45 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Tochomae dan tiba di Haneda Airport Terminal 3 melalui Monorail Hamamatsuchō. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 42 min.
Jarak antara Hyatt Regency Tokyo dan Haneda Airport Terminal 3 adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 22.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 42 min dan berharga ¥600 - ¥800.
Ia mengambil masa lebih kurang 42 min untuk bertolak dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Haneda Airport Terminal 3 ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, berlepas dari stesen Shinjuku Expressway Bus Terminal.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Haneda Airport Terminal 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, berlepas dari stesen Tochomae.
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Haneda Airport Terminal 3 ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, tiba di stesen Haneda Airport Terminal 3.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hyatt Regency Tokyo, Jepun dan Haneda Airport Terminal 3, Jepun?
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Tochomae ke Daimon
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥200–250
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Telefon
- 050-2016-1640
- Tapak web
- tokyo-monorail.co.jp
Kereta api dari Monorail Hamamatsuchō ke Haneda Airport Terminal 3
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ¥430–550
- Jadual di
- tokyo-monorail.co.jp
- Telefon
- 03-3665-7220
- Tapak web
- limousinebus.co.jp
Bas dari Shinjuku Expressway Bus Terminal ke Haneda Airport Terminal 3
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ¥1,400
- Jadual di
- airport-bus-alliance.com
- Tempah di
- webservice.limousinebus.co.jp
Bas dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥1,400
- Jadual di
- airport-bus-alliance.com
- Tempah di
- webservice.limousinebus.co.jp
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- ¥11,000–14,000
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hyatt Regency Tokyo Haneda Airport Terminal 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, tiba di stesen Daimon.
Ya, jarak pemanduan antara Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3 adalah 23 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Hyatt Regency Tokyo ke Haneda Airport Terminal 3.





