Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library dengan bas, teksi, jalan kaki, kereta api bawah tanah, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Terminal A - Arrivals, LEX Pick Up ke Stuart St @ Dartmouth StBb
31 min$9Kereta api bawah tanah, trem
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Maverick ke Government CenterBlue Line
- Naiki trem dari Government Center ke CopleyE / ...
41 min$5Teksi
- Naiki teksi dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library4.9 bt
10 min$18–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library3 bt
50 minBas melalui Terminal B - Arrivals Stop 1, LEX Pick Up
- Naiki bas dari Terminal B - Arrivals Stop 1, LEX Pick Up ke Stuart St @ Dartmouth StBb
35 min$9
Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library adalah kereta api bawah tanah dan trem yang berharga $6 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library adalah teksi yang berharga $18 - $22 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Terminal A - Arrivals, LEX Pick Up dan tiba di Stuart St @ Dartmouth St. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Maverick dan tiba di Copley melalui Government Center. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara Hyatt Regency Boston Harbor dan Boston Public Library adalah 13 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hyatt Regency Boston Harbor ke Boston Public Library tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 31 min dan berharga $9.
bas dari Terminal A - Arrivals, LEX Pick Up ke Stuart St @ Dartmouth St mengambil masa 13 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Hyatt Regency Boston Harbor Boston Public Library ke bas, dikendalikan oleh Logan Express, berlepas dari stesen Terminal A - Arrivals, LEX Pick Up.
Perkhidmatan Hyatt Regency Boston Harbor Boston Public Library ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari stesen Maverick.
Perkhidmatan Hyatt Regency Boston Harbor Boston Public Library ke bas, dikendalikan oleh Logan Express, tiba di stesen Stuart St @ Dartmouth St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hyatt Regency Boston Harbor, MA, Amerika Syarikat dan Boston Public Library, MA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-617-222-3200
- Tapak web
- mbta.com
Kereta api bawah tanah dari Maverick ke Government Center
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $3
Trem dari Government Center ke Copley
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $3
- Telefon
- +1 800-235-6426
- Tapak web
- massport.com
Bas dari Terminal A - Arrivals, LEX Pick Up ke Stuart St @ Dartmouth St
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $9
- Jadual di
- massport.com
Bas dari Terminal B - Arrivals Stop 1, LEX Pick Up ke Stuart St @ Dartmouth St
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $9
- Jadual di
- massport.com
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $18–22
Boston Taxis & Vans
- Telefon
- +1 617-410-7500
- Tapak web
- boston-taxis.com
Boston Cab
- Telefon
- +1 617-536-5010
- Tapak web
- bostoncab.us
Boston Airport Cab
- Telefon
- +1 617-576-9800
- Tapak web
- bostonairportcab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hyatt Regency Boston Harbor Boston Public Library ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, tiba di stesen Government Center.

