Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ dengan kereta api, kapal terbang, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, terbang
Terbaik- Naiki kereta api dari Mau A ke Ha Noi
- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Noibai (HAN) ke Dienbienphu (DIN)HAN - DIN
8 j 46 min$85–207Kereta api, bas
Paling murah- Naiki kereta api dari Mau A ke Ha Noi
- Naiki bas dari My Dinh bus station ke Dien Bien Bus Station
18 j 27 min$33–82Pandu 349 km
- Pandu dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ349 km
4 j 58 min$41–59
penerbangan Lapangan Terbang Antarabangsa Noibai (HAN) ke Dienbienphu (DIN)
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ adalah pandu yang berharga $40 - $60 dan mengambil masa 4j 58m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ adalah pandu yang berharga $40 - $60 dan mengambil masa 4j 58m.
Jarak antara Huyện Mộc Châu dan Điện Biên Phủ adalah 520 km. Jarak jalan raya ialah 349 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 18j 27m dan berharga $30 - $85.
Ia mengambil masa lebih kurang 8j 46m untuk bertolak dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ adalah 349 km. Ia mengambil masa lebih kurang 4j 58m untuk memandu dari Huyện Mộc Châu ke Điện Biên Phủ.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Huyện Mộc Châu, Yên Bái, Vietnam dan Điện Biên Phủ, Vietnam?
- Tapak web
- vietnamairlines.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Noibai ke Dienbienphu
- Tempoh Purata
- 1 j
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $70–180
- Telefon
- 19006469
- E-mel
- support1@dsvn.vn
- Tapak web
- dsvn.vn
Kereta api dari Mau A ke Ha Noi
- Soft seat, air-conditioned
- $6–9
- soft seat, air-conditioned
- $5–9
- Bed, air-conditioned
- $7–10
- Telefon
- +84 91 442 57 88
- E-mel
- vietlaobus@gmail.com
- Tapak web
- vietlaobus.com
Bas dari My Dinh bus station ke Dien Bien Bus Station
- Tempoh Purata
- 12 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $15–50
- Jadual di
- vietlaobus.com




