Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen) dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 902 bas melalui Springvale Station/Springvale Rd
Terbaik- Naiki bas dari Governor Rd/Springvale Rd ke Springvale Station/Springvale Rdbus 902
27 min$12Barisan 902 bas
Paling murah- Naiki bas dari Governor Rd/Springvale Rd ke Boonah St/Springvale Rdbus 902
38 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen)taxi 8.6 km
8 min$25–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen)walk 7.3 km
1 j 27 min
Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen) dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen) adalah barisan 902 bas yang berharga $6 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen) adalah teksi yang berharga $25 - $30 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Governor Rd/Springvale Rd dan tiba di Boonah St/Springvale Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Hutton Rd/Springvale Rd dan Sandown Park (Stesen) adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen) tanpa kereta adalah dengan barisan 902 bas melalui Springvale Station/Springvale Rd yang memerlukan 27 min dan berharga $12.
Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk bertolak dari Hutton Rd/Springvale Rd ke Sandown Park (Stesen), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hutton Rd/Springvale Rd Sandown Park (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Governor Rd/Springvale Rd.
Perkhidmatan Hutton Rd/Springvale Rd Sandown Park (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Boonah St/Springvale Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hutton Rd/Springvale Rd, VIC, Australia dan Sandown Park (Stesen), VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Governor Rd/Springvale Rd ke Springvale Station/Springvale Rd
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
Bas dari Governor Rd/Springvale Rd ke Boonah St/Springvale Rd
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- $25–30
Dandenong Taxi Cab Service
- Telefon
- +61 3 87590231
- Tapak web
- dandenongtaxicabservice.com.au
Dandenong Taxi 24
- Telefon
- +61401638077
- Tapak web
- dandenongtaxi24.com.au
Dandenong Cabs
- Telefon
- +61 3 9799 8460



