Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Bernardino Da Feltre ke Nazionale/Quattro Fontanebus H / ...
31 min€2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Piramide ke Cavoursubway Meb / ...
31 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan)taxi 4.2 km
7 min€17–21Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan)walk 3.3 km
39 minBarisan 75 bas
- Naiki bas dari Dandolo/Glorioso ke Cavour/Quattro Cantonibus 75
32 min€2–7
Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 31 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) adalah teksi yang berharga €17 - €21 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bernardino Da Feltre dan tiba di Nazionale/Quattro Fontane. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Piramide dan tiba di Cavour. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Hotel Ripa Roma, Rome dan Santa Maria Maggiore (Penginapan) adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 31 min dan berharga €1 - €7.
bas dari Bernardino Da Feltre ke Nazionale/Quattro Fontane mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Bernardino Da Feltre.
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Piramide.
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Nazionale/Quattro Fontane.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hotel Ripa Roma, Rome, Itali dan Santa Maria Maggiore (Penginapan), Latium, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Piramide ke Cavour
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Bernardino Da Feltre ke Nazionale/Quattro Fontane
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Dandolo/Glorioso ke Cavour/Quattro Cantoni
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €17–21
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavour.


