Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagna dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Re Di Roma ke Spagnasubway Mea
19 min€2Bas
- Naiki bas dari Appia-Re Di Roma ke Barberinibus 590 / ...
25 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagnataxi 4.5 km
6 min€17–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagnawalk 4.5 km
53 minBarisan 85 bas
- Naiki bas dari Taranto/Casalmaggiore ke L.Go Chigibus 85
41 min€2–7
Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagna dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagna adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagna adalah teksi yang berharga €17 - €22 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Appia-Re Di Roma dan tiba di Barberini. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Re Di Roma dan tiba di Spagna. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Hotel Re Di Roma, Rome dan Piazza Di Spagna adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hotel Re Di Roma, Rome ke Piazza Di Spagna tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 19 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Re Di Roma ke Spagna mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Hotel Re Di Roma, Rome Piazza Di Spagna ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Appia-Re Di Roma.
Perkhidmatan Hotel Re Di Roma, Rome Piazza Di Spagna ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Re Di Roma.
Perkhidmatan Hotel Re Di Roma, Rome Piazza Di Spagna ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Barberini.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hotel Re Di Roma, Rome, Itali dan Piazza Di Spagna, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Re Di Roma ke Spagna
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Appia-Re Di Roma ke Barberini
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Taranto/Casalmaggiore ke L.Go Chigi
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €17–22
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hotel Re Di Roma, Rome Piazza Di Spagna ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Spagna.



