Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway adalah pandu yang berharga ¥220 - ¥330 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway adalah teksi yang berharga ¥5500 - ¥7000 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 富士山山中湖(ホテルマウント富士入口 dan tiba di 河口湖駅. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Hotel Mount Fuji dan Mt. Fuji Panoramic Ropeway adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 13.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 46 min dan berharga ¥220 - ¥750.
bas dari 富士山山中湖(ホテルマウント富士入口 ke 河口湖駅 mengambil masa 31 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Hotel Mount Fuji Mt. Fuji Panoramic Ropeway ke bas, dikendalikan oleh Fujikyuko Bus, berlepas dari stesen 富士山山中湖(ホテルマウント富士入口.
Perkhidmatan Hotel Mount Fuji Mt. Fuji Panoramic Ropeway ke bas, dikendalikan oleh Fujikyuko Bus, tiba di stesen 河口湖駅.
Ya, jarak pemanduan antara Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Hotel Mount Fuji ke Mt. Fuji Panoramic Ropeway.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hotel Mount Fuji, Jepun dan Mt. Fuji Panoramic Ropeway, Jepun?
- Telefon
- 0555-72-6877
- Tapak web
- bus.fujikyu.co.jp
Bas dari 富士山山中湖(ホテルマウント富士入口 ke 河口湖駅
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥500–750
- Jadual di
- bus.fujikyu.co.jp
- Telefon
- 03-6412-0190
- Tapak web
- tokyubus.co.jp
Bas dari 富士山山中湖(ホテルマウント富士入口 ke 河口湖駅
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- ¥220
- Tapak web
- https://www.tokyubus.co.jp/
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- ¥5,500–7,000





