Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Opera dengan trem, kereta api bawah tanah, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Trem
Terbaik- Naiki trem dari Paulanergasse ke Oper/Karlsplatztram 1 / ...
9 min€3Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Taubstummengasse ke Karlsplatzsubway U1
10 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Operataxi 1.4 km
3 min€5–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Operawalk 1 km
12 minBas
- Naiki bas dari Schönbrunner Straße/Kettenbrückengasse ke Oper/Karlsplatzbus 59A / ...
16 min€3
Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Opera dengan jalan kaki dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Opera adalah trem yang berharga €3 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Opera adalah teksi yang berharga €5 - €7 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Schönbrunner Straße/Kettenbrückengasse dan tiba di Oper/Karlsplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Paulanergasse dan tiba di Oper/Karlsplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Hotel Erzherzog Rainer, Vienna dan Vienna State Opera adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hotel Erzherzog Rainer, Vienna ke Vienna State Opera tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 9 min dan berharga €3.
trem dari Paulanergasse ke Oper/Karlsplatz mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Hotel Erzherzog Rainer, Vienna Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Schönbrunner Straße/Kettenbrückengasse.
Perkhidmatan Hotel Erzherzog Rainer, Vienna Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Paulanergasse.
Perkhidmatan Hotel Erzherzog Rainer, Vienna Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Oper/Karlsplatz.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hotel Erzherzog Rainer, Vienna, Austria dan Vienna State Opera, Austria?
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Trem dari Paulanergasse ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
Kereta api bawah tanah dari Taubstummengasse ke Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Telefon
- 444
- E-mel
- kundenservice@wlb.at
- Tapak web
- wlb.at
Trem dari Paulanergasse ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Tapak web
- WLB
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Bas dari Schönbrunner Straße/Kettenbrückengasse ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €5–7
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hotel Erzherzog Rainer, Vienna Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Oper/Karlsplatz.






