Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 412 bas
Terbaik- Naiki bas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 ke No.3 Redwood Rd412 / ...
21 min$4Pandu 13.4 km
Paling murah- Pandu dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston13.4 km
11 min$3–4Teksi
- Naiki teksi dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston13.4 km
11 min$30–40Barisan 408 bas
- Naiki bas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 ke Maranoa Rd opp. Kingston Town408 / ...
24 min$4
Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston adalah teksi yang berharga $30 - $40 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 dan tiba di No.3 Redwood Rd. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Jarak antara Hobart dan Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 13.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston tanpa kereta adalah dengan barisan 412 bas yang memerlukan 21 min dan berharga $4.
barisan 412 bas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 ke No.3 Redwood Rd mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Hobart Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston ke bas, dikendalikan oleh Metro Tasmania, berlepas dari stesen Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1.
Perkhidmatan Hobart Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston ke bas, dikendalikan oleh Metro Tasmania, tiba di stesen No.3 Redwood Rd.
Ya, jarak pemanduan antara Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 11 min untuk memandu dari Hobart ke Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hobart, TAS, Australia dan Spacious, Contemporary and Self-Contained with Beautiful Views, Kingston, TAS, Australia?
- Telefon
- +61 13 22 01
- E-mel
- contact@metrotas.com.au
- Tapak web
- metrotas.com.au
Bas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 ke No.3 Redwood Rd
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- metrotas.com.au
Bas dari Hobart Interchange, Macquarie St, Stop D1 ke Maranoa Rd opp. Kingston Town
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- metrotas.com.au
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $30–40
United Taxis
- Telefon
- +61 3 6243 3300
131008 Hobart
- Telefon
- 131008
- Tapak web
- 131008hobart.com.au

