Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) dengan kereta, kereta api, bas, atau kapal terbang
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Pandu, kereta api
Terbaik- Pandu dari Hintertux ke Brennero - Brenner
- Naiki kereta api dari Brennero - Brenner ke Verona Porta Nuova89
- Naiki kereta api dari Verona Porta Nuova ke Venezia Mestre
6 j 51 min€83–121Pandu 360.9 km
Paling murah- Pandu dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE)360.9 km
4 j 47 min€59–85Bas
- Naiki bas dari Mayrhofen Bahnhof A ke Innsbruck Hbf8330
- Naiki bas dari Innsbruck Südbahnstraße ke Venezia, Viale Stazione (Mestre Stazione - fermata ATVO)N491 / ...
10 j 26 minKereta api, terbang
- Naiki kereta api dari Mayrhofen Im Zillertal ke Jenbach
- Naiki kereta api dari Jenbach ke München Ost
- Terbang dari Munich (MUC) ke Venice (VCE)MUC - VCE
7 j 42 minKereta api
- Naiki kereta api dari Jenbach ke Venezia Mestre89
8 j 30 min€76–101
penerbangan Munich (MUC) ke Venice (VCE)
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) adalah pandu yang berharga €55 - €85 dan mengambil masa 4j 47m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) adalah pandu yang berharga €55 - €85 dan mengambil masa 4j 47m.
Tidak, tiada bas terus dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hintertux Feuerwehr dan tiba di Venezia, Aeroporto Marco Polo di Venezia melalui Mayrhofen Bahnhof A, Innsbruck Hbf, Innsbruck Südbahnstraße dan Venezia, Viale Stazione. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10j 26m.
Jarak antara Hintertux dan Lapangan Terbang Venice (VCE) adalah 474 km. Jarak jalan raya ialah 360.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 10j 26m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 6j 51m untuk bertolak dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hintertux Lapangan Terbang Venice (VCE) ke bas, dikendalikan oleh Zillertalbahn, berlepas dari stesen Mayrhofen Bahnhof A.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) adalah dengan bas yang mengambil masa 10j 26m dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €75 - €110 dan mengambil masa 8j 30m.
Perkhidmatan Hintertux Lapangan Terbang Venice (VCE) ke bas, dikendalikan oleh Zillertalbahn, tiba di stesen Innsbruck Hbf.
Ya, jarak pemanduan antara Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE) adalah 361 km. Ia mengambil masa lebih kurang 4j 47m untuk memandu dari Hintertux ke Lapangan Terbang Venice (VCE).
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hintertux, Austria dan Lapangan Terbang Venice (VCE), Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Tapak web
- airdolomiti.it
Penerbangan dari Munich ke Venice
- Tempoh Purata
- 1 j
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €90–240
- Telefon
- +49 30 311 682904
- Tapak web
- bahn.de
Kereta api dari Brennero - Brenner ke Verona Porta Nuova
- Tempoh Purata
- 2 j 47 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €46–52
- Jadual di
- bahn.de
Kereta api dari Jenbach ke München Ost
- Tempoh Purata
- 1 j 12 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €20–40
- Jadual di
- bahn.de
Kereta api dari Jenbach ke Venezia Mestre
- Tempoh Purata
- 5 j 12 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €65–80
- Jadual di
- bahn.de
- Telefon
- +39 06 8937 1892
- Tapak web
- italotreno.it
Kereta api dari Verona Porta Nuova ke Venezia Mestre
- Tempoh Purata
- 1 j 1 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €12–26
- Jadual di
- italotreno.it
- Telefon
- +43 52 44 - 606-0
- E-mel
- office@zillertalbahn.at
- Tapak web
- zillertalbahn.at
Kereta api dari Mayrhofen Im Zillertal ke Jenbach
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- zillertalbahn.at
- Telefon
- +43 52 44 - 606-0
- E-mel
- office@zillertalbahn.at
- Tapak web
- zillertalbahn.at
Bas dari Mayrhofen Bahnhof A ke Innsbruck Hbf
- Tempoh Purata
- 1 j 52 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Jadual di
- zillertalbahn.at
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Innsbruck Südbahnstraße ke Venezia, Viale Stazione (Mestre Stazione - fermata ATVO)
- Tempoh Purata
- 5 j 25 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €23–40
- Jadual di
- flixbus.fr














