Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro) dengan trem, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 3 trem, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki trem dari Liegi/Ungheria ke V.Le Regina Margherita/Morgagnitram 2 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Policlinico ke Tiburtina F.s.subway Meb
22 min€4Barisan 168 bas
Paling murah- Naiki bas dari Cuba ke Roma, Autostazione Tiburtinabus 168
27 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro)taxi 3.9 km
5 min€16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro)walk 3.7 km
44 minBarisan 168 bas melalui Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida
- Naiki bas dari Cuba ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procidabus 168
28 min€2–7
Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro) dengan jalan kaki, trem dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro) adalah barisan 3 trem dan kereta api bawah tanah yang berharga €4 dan mengambil masa 22 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro) adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cuba dan tiba di Roma, Autostazione Tiburtina. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Liegi/Ungheria dan tiba di Tiburtina F.s. melalui Policlinico. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Hilton Garden Inn Rome Claridge dan Tiburtina (Rome Metro) adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro) tanpa kereta adalah dengan barisan 3 trem dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 22 min dan berharga €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk bertolak dari Hilton Garden Inn Rome Claridge ke Tiburtina (Rome Metro), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hilton Garden Inn Rome Claridge Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Cuba.
Perkhidmatan Hilton Garden Inn Rome Claridge Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Liegi/Ungheria.
Perkhidmatan Hilton Garden Inn Rome Claridge Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Roma, Autostazione Tiburtina.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hilton Garden Inn Rome Claridge, Itali dan Tiburtina (Rome Metro), Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Trem dari Liegi/Ungheria ke V.Le Regina Margherita/Morgagni
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Policlinico ke Tiburtina F.s.
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Cuba ke Roma, Autostazione Tiburtina
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Cuba ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €16–20
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hilton Garden Inn Rome Claridge Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen V.Le Regina Margherita/Morgagni.



