Terdapat 6 cara untuk bertolak dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan bas, kereta api, kereta, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 102 bas melalui Maxwell Road
Terbaik- Naiki bas dari Maxwell Road ke Heathrow Central Bus Station102
58 min£8–15Pandu 19.6 bt
Paling murah- Pandu dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 319.6 bt
23 min£5–8Kereta api
- Naiki kereta api dari High Wycombe ke London MaryleboneOxford - London Marylebone / ...
- Naiki kereta api dari London Paddington ke Heathrow Terminals 2 & 3London Paddington - Heathrow Terminal 5 / ...
1 j 2 min£26–49Teksi
- Naiki teksi dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 319.6 bt
23 min£50–60Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari High Wycombe ke London Heathrow Airport19.8 bt
24 minBarisan 102 bas
- Naiki bas dari High Street ke Heathrow Central Bus Station102
1 j 8 min£6–7
High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah pandu yang berharga £4 - £8 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah pandu yang berharga £4 - £8 dan mengambil masa 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari High Street dan tiba di Heathrow Central Bus Station. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Tidak, tiada kereta api terus dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari High Wycombe dan tiba di Heathrow Terminals 2 & 3 melalui Marylebone station dan London Paddington. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Jarak antara High Wycombe dan Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 21 batu. Jarak jalan raya ialah 19.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 tanpa kereta adalah dengan barisan 102 bas melalui Maxwell Road yang memerlukan 58 min dan berharga £7 - £15.
Ia mengambil masa lebih kurang 58 min untuk bertolak dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan High Wycombe Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Carousel Buses, berlepas dari stesen High Street.
Perkhidmatan High Wycombe Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Chiltern Railways, berlepas dari stesen High Wycombe.
Cara terbaik untuk bertolak dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah dengan barisan 102 bas melalui Maxwell Road yang mengambil masa 58 min dan berharga £7 - £15. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £25 - £50 dan mengambil masa 1j 2m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara High Wycombe, England dan Heathrow Terminals 2 & 3, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 345 600 5165
- Tapak web
- chilternrailways.co.uk
Kereta api dari High Wycombe ke London Marylebone
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £14–20
- Jadual di
- chilternrailways.co.uk
- Telefon
- +44 345 600 1515
- Tapak web
- heathrowexpress.com
Kereta api dari London Paddington ke Heathrow Terminals 2 & 3
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £10–27
- Tempah di
- heathrowexpress.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari London Paddington ke Heathrow Terminals 2 & 3
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £13–14
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 01494 450151
- E-mel
- info@carouselbuses.co.uk
- Tapak web
- carouselbuses.co.uk
Bas dari Maxwell Road ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £5–6
- Jadual di
- carouselbuses.co.uk
Bas dari High Street ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £6–7
- Jadual di
- carouselbuses.co.uk
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- £50–60
Yellow Cars
- Telefon
- +44 1494 444 402
- Tapak web
- yellowcarshw.co.uk
Neales Taxis
- Telefon
- +44 1494 522 555
- Tapak web
- nealestaxis.co.uk
Eden Taxis
- Telefon
- +44 1494 447 447
D2D Taxi
- Telefon
- +44 1494 558080
- Tapak web
- d2dtaxi.co.uk
Bell Cars
- Telefon
- +44 1494 444 484
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari High Wycombe ke London Heathrow Airport
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan High Wycombe Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Carousel Buses, tiba di stesen Heathrow Central Bus Station.
Perkhidmatan High Wycombe Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Chiltern Railways, tiba di stesen London Marylebone.
Ya, jarak pemanduan antara High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 20 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari High Wycombe ke Heathrow Terminals 2 & 3.
Tempah tiket High Wycombe Heathrow Terminals 2 & 3 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.


















