Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre dengan kereta api, bas, kereta, teksi, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Stratford (London)Heathrow Terminal 5 - Shenfield / ...
1 j 5 min£18–23Bas
Paling murah- Naiki bas dari Heathrow Terminal 5 ke Charing CrossN9
- Naiki bas dari Charing Cross ke Rathbone MarketN15
2 j 29 min£3–52Pandu 24.3 bt
- Pandu dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre24.3 bt
58 min£7–9Teksi
- Naiki teksi dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre24.3 bt
58 min£110–140Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke Green Park stationPiccadilly
- Naiki kereta api bawah tanah dari Green Park station ke West Ham stationJubilee
1 j 23 min£4–7
Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre adalah kereta api bawah tanah yang berharga £3 - £8 dan mengambil masa 1j 23m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre adalah pandu yang berharga £6 - £9 dan mengambil masa 58 min.
Tidak, tiada bas terus dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di Rathbone Market melalui Charing Cross. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 29m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di Star Lane DLR Station melalui Stratford DLR Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 5m.
Jarak antara Heathrow Terminal 5 dan Uniform Distribution and Accreditation Centre adalah 26 batu. Jarak jalan raya ialah 24.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 5m dan berharga £17 - £23.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 5m untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Uniform Distribution and Accreditation Centre ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Uniform Distribution and Accreditation Centre ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 5m dan berharga £17 - £23. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £3 - £55 dan mengambil masa 2j 29m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 5, England dan Uniform Distribution and Accreditation Centre, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Stratford (London)
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke Green Park station
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £4–6
Kereta api bawah tanah dari Green Park station ke West Ham station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1
- Peak
- £1–2
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Heathrow Terminal 5 ke Charing Cross
- Tempoh Purata
- 1 j 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Charing Cross ke Rathbone Market
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £1–50
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–50
- Tempoh Purata
- 58 min
- Anggaran harga
- £110–140
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Hounslow Minicab
- Telefon
- +44 208 577 1111
- Tapak web
- hounslowminicab.co.uk
Heathrow Taxis
- Telefon
- +44 20 3475 8961
- Tapak web
- taxi-from-heathrow-airport.co.uk
Airport Taxis & Transfers
- Telefon
- +44 7808 789 089
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Uniform Distribution and Accreditation Centre ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Charing Cross.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Uniform Distribution and Accreditation Centre ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Stratford (London).
Ya, jarak pemanduan antara Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre adalah 24 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 58 min untuk memandu dari Heathrow Terminal 5 ke Uniform Distribution and Accreditation Centre.







