Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) dengan kereta api, bas, kereta, teksi, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Farringdon WithoutElizabeth
50 min£16–20Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke King's Cross St. Pancras stationPiccadilly
1 j 9 min£4–7Bas
- Naiki bas dari Heathrow Terminal 5 ke Aldwych / Drury LaneN9
1 j 53 min£5Pandu 19.3 bt
- Pandu dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation)19.3 bt
43 min£5–7Teksi
- Naiki teksi dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation)19.3 bt
43 min£80–100
Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) adalah bas yang berharga £5 dan mengambil masa 1j 53m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 43 min.
Tidak, tiada bas terus dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di London Wall melalui Aldwych. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 53m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di Farringdon Without. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Heathrow Terminal 5 dan Ember (non-profit organisation) adalah 20 batu. Jarak jalan raya ialah 19.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 50 min dan berharga £16 - £20.
kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Farringdon Without mengambil masa 40 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Ember (non-profit organisation) ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Ember (non-profit organisation) ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 50 min dan berharga £16 - £20. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £5 dan mengambil masa 1j 53m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 5, England dan Ember (non-profit organisation), England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Farringdon Without
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke King's Cross St. Pancras station
- Tempoh Purata
- 1 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £3–4
- Peak
- £4–6
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Heathrow Terminal 5 ke Aldwych / Drury Lane
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 43 min
- Anggaran harga
- £80–100
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Hounslow Minicab
- Telefon
- +44 208 577 1111
- Tapak web
- hounslowminicab.co.uk
Heathrow Taxis
- Telefon
- +44 20 3475 8961
- Tapak web
- taxi-from-heathrow-airport.co.uk
Airport Taxis & Transfers
- Telefon
- +44 7808 789 089
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Ember (non-profit organisation) ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Aldwych / Drury Lane.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Ember (non-profit organisation) ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Farringdon Without.
Ya, jarak pemanduan antara Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation) adalah 19 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk memandu dari Heathrow Terminal 5 ke Ember (non-profit organisation).
Tempah tiket Heathrow Terminal 5 Ember (non-profit organisation) ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.







