Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke Knightsbridge stationPiccadilly
48 min£2–6Bas
- Naiki bas dari Heathrow Terminal 5 ke Knightsbridge Station / HarrodsN9
1 j 21 min£2Teksi
- Naiki teksi dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait16.1 bt
32 min£65–85Pandu 16.1 bt
- Pandu dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait16.1 bt
32 min£4–6
Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait adalah bas yang berharga £2 dan mengambil masa 1j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait adalah teksi yang berharga £65 - £85 dan mengambil masa 32 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di Knightsbridge Station / Harrods. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 13m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 station dan tiba di Knightsbridge station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 46 min.
Jarak antara Heathrow Terminal 5 dan Embassy of Kuwait adalah 17 batu. Jarak jalan raya ialah 16.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 48 min dan berharga £2 - £6.
kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke Knightsbridge station mengambil masa 46 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Embassy of Kuwait ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Embassy of Kuwait ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5 station.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Embassy of Kuwait ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Knightsbridge Station / Harrods.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 5, England dan Embassy of Kuwait, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 5 station ke Knightsbridge station
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–6
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Heathrow Terminal 5 ke Knightsbridge Station / Harrods
- Tempoh Purata
- 1 j 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- £65–85
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Hounslow Minicab
- Telefon
- +44 208 577 1111
- Tapak web
- hounslowminicab.co.uk
Heathrow Taxis
- Telefon
- +44 20 3475 8961
- Tapak web
- taxi-from-heathrow-airport.co.uk
Airport Taxis & Transfers
- Telefon
- +44 7808 789 089
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Embassy of Kuwait ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Knightsbridge station.
Ya, jarak pemanduan antara Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait adalah 16 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari Heathrow Terminal 5 ke Embassy of Kuwait.


