Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Heathrow Terminal 5 ke St Bernards Convent703 / ...
36 minPandu 7.5 bt
Paling murah- Pandu dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough7.5 bt
12 min£2–3Kereta api
- Naiki kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Hayes And Harlington StationElizabeth / ...
- Naiki kereta api dari Hayes And Harlington Station ke SloughElizabeth / ...
1 j 1 min£11–20Teksi
- Naiki teksi dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough7.5 bt
12 min£21–25Bas melalui Moor Bridge
- Naiki bas dari Moor Bridge ke St Bernards Convent81
1 j 10 min£2
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough adalah bas melalui Moor Bridge yang berharga £2 dan mengambil masa 1j 10m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough adalah teksi yang berharga £21 - £25 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di St Bernards Convent. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Terminal 5 dan tiba di Slough melalui Hayes And Harlington Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 1m.
Jarak antara Heathrow Terminal 5 dan Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough adalah 6 batu. Jarak jalan raya ialah 7.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 36 min dan berharga .
bas dari Heathrow Terminal 5 ke St Bernards Convent mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough ke bas, dikendalikan oleh Thames Valley Buses, berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Heathrow Terminal 5.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough adalah dengan bas yang mengambil masa 36 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £11 - £21 dan mengambil masa 1j 1m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 5, England dan Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Heathrow Terminal 5 ke Hayes And Harlington Station
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £9
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Hayes And Harlington Station ke Slough
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £5–12
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Hayes And Harlington Station ke Slough
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- £3–7
- Jadual di
- gwr.com
- Anytime Day Single
- £3–5
- Anytime Day Single 1st Class
- £5–7
- Telefon
- +44 118 973 3486
- E-mel
- customerservices@thamesvalleybuses.com
- Tapak web
- thamesvalleybuses.com
Bas dari Heathrow Terminal 5 ke St Bernards Convent
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- thamesvalleybuses.com
Bas dari Moor Bridge ke St Bernards Convent
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- thamesvalleybuses.com
- Telefon
- 0345 646 0707
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Heathrow Terminal 5 ke St Bernards Convent
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Moor Bridge ke St Bernards Convent
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- £21–25
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Hounslow Minicab
- Telefon
- +44 208 577 1111
- Tapak web
- hounslowminicab.co.uk
Heathrow Taxis
- Telefon
- +44 20 3475 8961
- Tapak web
- taxi-from-heathrow-airport.co.uk
Airport Taxis & Transfers
- Telefon
- +44 7808 789 089
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough ke bas, dikendalikan oleh Thames Valley Buses, tiba di stesen St Bernards Convent.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 5 Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Hayes And Harlington Station.
Ya, jarak pemanduan antara Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough adalah 8 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Heathrow Terminal 5 ke Albatross House - Comfy Home with Parking, Slough.










