Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariHeathrow Terminal 4 ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Crossdengan kereta api, bas, teksi, kereta atau kereta api bawah tanah

Cari Pengangkutan ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 4 ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Kereta api

    Terbaik
    1. Naiki kereta api dari Heathrow Terminal 4 ke Farringdon WithouttrainElizabeth
    1 j 2 min
    £16–20
  2. Kereta api bawah tanah

    Paling murah
    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Heathrow Terminal 4 station ke King's Cross St. Pancras stationsubwayPiccadilly
    1 j 17 min
    £3–6
  3. Bas

    1. Naiki bas dari Heathrow Central Bus Station ke Aldwych / Drury LanebusN9
    2 j 7 min
    £5
  4. Teksi

    1. Naiki teksi dari Heathrow Terminal 4 ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Crosstaxi16.8 bt
    38 min
    £70–85
  5. Pandu 16.8 bt

    1. Pandu dari Heathrow Terminal 4 ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Crosscar16.8 bt
    38 min
    £5–6

Heathrow Terminal 4 ke DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki

Calendar1146Perkhidmatan mingguan
Duration1 j 17 minTempoh Purata
Ticket£3Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 4, England dan DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross, England?

Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain

Lagi Soalan dan Jawapan