Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, kereta, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Heathrow Terminals 2 & 3 ke Whitechapel StationElizabeth
- Naiki kereta api bawah tanah dari Whitechapel station ke Barking stationHammersmith & City / ...
1 j 18 min£19–24Bas
Paling murah- Naiki bas dari Heathrow Central Bus Station ke Charing CrossN9
- Naiki bas dari Charing Cross ke Burges RoadN15
2 j 31 min£3–67Pandu 26.3 bt
- Pandu dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking26.3 bt
59 min£7–10Teksi
- Naiki teksi dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking26.3 bt
59 min£65–80Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari London Heathrow Airport ke ibis London Barking26.5 bt
59 minKereta api, barisan 238 bas
- Naiki kereta api dari Heathrow Terminals 2 & 3 ke Stratford (London)Heathrow Terminal 5 - Shenfield / ...
- Naiki bas dari Stratford Bus Station ke Burges Road238
1 j 24 min£20–33
Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking adalah pandu yang berharga £6 - £10 dan mengambil masa 59 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking adalah pandu yang berharga £6 - £10 dan mengambil masa 59 min.
Tidak, tiada bas terus dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Central Bus Station dan tiba di Burges Road melalui Charing Cross. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 31m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Heathrow Terminals 2 & 3 dan tiba di Barking station melalui Whitechapel station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 18m.
Jarak antara Heathrow Terminal 3 dan ibis London Barking adalah 28 batu. Jarak jalan raya ialah 26.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking tanpa kereta adalah dengan kereta api dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 18m dan berharga £18 - £24.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 18m untuk bertolak dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 3 ibis London Barking ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Heathrow Central Bus Station.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 3 ibis London Barking ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Heathrow Terminals 2 & 3.
Perkhidmatan Heathrow Terminal 3 ibis London Barking ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Charing Cross.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Heathrow Terminal 3, England dan ibis London Barking, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Heathrow Terminals 2 & 3 ke Whitechapel Station
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Heathrow Terminals 2 & 3 ke Stratford (London)
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £16–35
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Whitechapel station ke Barking station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–4
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Heathrow Central Bus Station ke Charing Cross
- Tempoh Purata
- 1 j 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Charing Cross ke Burges Road
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–65
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–65
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Stratford Bus Station ke Burges Road
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single Ticket
- £3
- Tempoh Purata
- 59 min
- Anggaran harga
- £65–80
Tranzitt
- Telefon
- +44 203 950 8070
- Tapak web
- tranzitt.co.uk
Majestic Cars UK Limited
- Telefon
- +44 207 1276 550
- Tapak web
- majestictaxis.com
Hounslow Minicab
- Telefon
- +44 208 577 1111
- Tapak web
- hounslowminicab.co.uk
Heathrow Taxis
- Telefon
- +44 20 3475 8961
- Tapak web
- taxi-from-heathrow-airport.co.uk
Airport Taxis & Transfers
- Telefon
- +44 7808 789 089
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari London Heathrow Airport ke ibis London Barking
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Heathrow Terminal 3 ibis London Barking ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Whitechapel Station.
Ya, jarak pemanduan antara Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking adalah 26 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 59 min untuk memandu dari Heathrow Terminal 3 ke ibis London Barking.
Tempah tiket Heathrow Terminal 3 ibis London Barking ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.






