Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariHang Hau ke The Hong Kong University of Science and Technologydengan bas, teksi atau jalan kaki

Cari Pengangkutan ke The Hong Kong University of Science and Technology

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hang Hau ke The Hong Kong University of Science and Technology dengan bas, teksi, atau jalan kaki

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Bas

    Terbaik
    1. Naiki bas dari Po Ning Road, Outside Hang Hau ke Hong Kong University Of Science And Technologybus11 / ...
    10 min
    $5–8
  2. Teksi

    1. Naiki teksi dari Hang Hau ke The Hong Kong University of Science and Technologytaxi3.9 km
    5 min
    $60–75
  3. Jalan kaki

    1. Naiki jalan kaki dari Hang Hau ke The Hong Kong University of Science and Technologywalk3 km
    38 min
  4. Green Minibus

    1. Naiki bas dari Ming Tak Estate ke Tai Po Tsai VillagebusGreen Minibus 101M Sai Kung
    20 min
  5. Bas melalui Hang Hau Station Public Transport Interchange

    1. Naiki bas dari Hang Hau Station Public Transport Interchange ke Hong Kong University Of Science And Technologybus11M
    28 min
    $6–14

Hang Hau ke The Hong Kong University of Science and Technology dengan bas dan jalan kaki

Calendar1817Perkhidmatan mingguan
Duration10 minTempoh Purata
Ticket$5Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hang Hau, Hong Kong dan The Hong Kong University of Science and Technology, Hong Kong?

Pengendali bas
Pengendali lain