Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal dengan bas, kereta, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal
2 j 10 min¥3,987Pandu 96.5 km
Paling murah- Pandu dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal96.5 km
1 j 15 min¥1,635–2,361Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Haneda Airport Terminal 3 ke Monorail Hamamatsuchō
- Naiki kereta api dari Hamamatsuchō ke Ōji
- Naiki bas dari Ōji ke Sano Shintoshi Bus Terminal
2 j 29 min¥2,198–4,109
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥1600 - ¥2400 dan mengambil masa 1j 15m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥1600 - ¥2400 dan mengambil masa 1j 15m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Haneda Airport Terminal 3 dan tiba di Sano Shintoshi Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 10m.
Jarak antara Haneda Airport Terminal 3 dan Sano Shintoshi Bus Terminal adalah 100 km. Jarak jalan raya ialah 96.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 10m dan berharga ¥3987.
bas dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal mengambil masa 2j 10m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Haneda Airport Terminal 3 Sano Shintoshi Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, berlepas dari stesen Haneda Airport Terminal 3.
Perkhidmatan Haneda Airport Terminal 3 Sano Shintoshi Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, tiba di stesen Sano Shintoshi Bus Terminal.
Sano Shintoshi Bus Terminal 2j 30m belakang Haneda Airport Terminal 3. Ia kini 10:10 AM di Haneda Airport Terminal 3 dan 7:40 AM di Sano Shintoshi Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal adalah 96 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 15m untuk memandu dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Haneda Airport Terminal 3, Jepun dan Sano Shintoshi Bus Terminal, Jepun?
- Telefon
- 050-2016-1640
- Tapak web
- tokyo-monorail.co.jp
Kereta api dari Haneda Airport Terminal 3 ke Monorail Hamamatsuchō
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥430–550
- Jadual di
- tokyo-monorail.co.jp
- Telefon
- (050) 2016-1603
- Tapak web
- jreast.co.jp
Kereta api dari Hamamatsuchō ke Ōji
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ¥260–400
- Jadual di
- jreast.co.jp
- Telefon
- 03-3665-7220
- Tapak web
- limousinebus.co.jp
Bas dari Haneda Airport Terminal 3 ke Sano Shintoshi Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 2 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- ¥3,987
- Jadual di
- airport-bus-alliance.com
- Tempah di
- webservice.limousinebus.co.jp
- Telefon
- 0570-048905
- Tapak web
- jrbuskanto.co.jp
Bas dari Ōji ke Sano Shintoshi Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 58 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥1,500–3,200
- Jadual di
- time.jrbuskanto.co.jp.e.wn.hp.transer.com









