Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Hackbridge ke Kingston upon Thames dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Hackbridge ke Clapham JunctionEpsom - London Victoria / ...
- Naiki kereta api dari Clapham Junction ke KingstonLondon Waterloo - London Waterloo / ...
44 min£8–21Bas
Paling murah- Naiki bas dari Wallington Green / Croydon Road ke Kingston / Wood StreetSl7
49 min£2–3Teksi
- Naiki teksi dari Hackbridge ke Kingston upon Thames8.6 bt
24 min£50–65Pandu 8.6 bt
- Pandu dari Hackbridge ke Kingston upon Thames8.6 bt
24 min£3Barisan 151 bas, bas
- Naiki bas dari Hackbridge Corner / Hackbridge Station ke Worcester Park151
- Naiki bas dari Worcester Park ke Kingston / Wood StreetSl7
1 j 23 min£4–51
Hackbridge ke Kingston upon Thames dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hackbridge ke Kingston upon Thames adalah bas yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 49 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hackbridge ke Kingston upon Thames adalah teksi yang berharga £50 - £65 dan mengambil masa 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Wallington Green / Croydon Road dan tiba di Kingston / Wood Street. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 49 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Hackbridge ke Kingston upon Thames. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hackbridge dan tiba di Kingston melalui Clapham Junction. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 44 min.
Jarak antara Hackbridge dan Kingston upon Thames adalah 15 batu. Jarak jalan raya ialah 8.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hackbridge ke Kingston upon Thames tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 44 min dan berharga £7 - £21.
Ia mengambil masa lebih kurang 44 min untuk bertolak dari Hackbridge ke Kingston upon Thames, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hackbridge Kingston upon Thames ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, berlepas dari stesen Wallington Green / Croydon Road.
Perkhidmatan Hackbridge Kingston upon Thames ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Hackbridge.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hackbridge ke Kingston upon Thames adalah dengan kereta api yang mengambil masa 44 min dan berharga £7 - £21. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 49 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hackbridge, England dan Kingston upon Thames, England?
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Hackbridge ke Clapham Junction
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £4–7
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £4–7
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Clapham Junction ke Kingston
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £3–14
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- +44 1293 449191
- E-mel
- info@metrobus.co.uk
- Tapak web
- metrobus.co.uk
Bas dari Wallington Green / Croydon Road ke Kingston / Wood Street
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
Bas dari Worcester Park ke Kingston / Wood Street
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Hackbridge Corner / Hackbridge Station ke Worcester Park
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–50
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–50
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- £50–65
Rosehill Cars
- Telefon
- +44 20 8641 3535
- Tapak web
- rosehillcars.co.uk
Mitcham Town Minin Cabs
- Telefon
- +44 20 3745 6201
Mitcham Morden Minicabs Cars
- Telefon
- +44 20 3918 5147
- Tapak web
- mordenminicabscars.co.uk
Galaxy Cars Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 8687 7000
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Hackbridge Kingston upon Thames ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, tiba di stesen Kingston / Wood Street.
Perkhidmatan Hackbridge Kingston upon Thames ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen Clapham Junction.
Ya, jarak pemanduan antara Hackbridge ke Kingston upon Thames adalah 9 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Hackbridge ke Kingston upon Thames.
Tempah tiket Hackbridge Kingston upon Thames ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.

















