Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Hackbridge ke Elephant & CastleSutton
33 min£7–14Pandu 10.7 bt
Paling murah- Pandu dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations10.7 bt
29 min£3–4Barisan 127 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Hackbridge Corner ke Tooting Broadway Station127
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tooting Broadway station ke Bank stationNorthern
56 min£4–6Teksi
- Naiki teksi dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations10.7 bt
29 min£45–60
Hackbridge ke Bank and Monument Stations dengan kereta api dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations adalah pandu yang berharga £2 - £4 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations adalah teksi yang berharga £45 - £60 dan mengambil masa 29 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hackbridge dan tiba di Bank station melalui Elephant & Castle station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 33 min.
Jarak antara Hackbridge dan Bank and Monument Stations adalah 11 batu. Jarak jalan raya ialah 10.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 33 min dan berharga £6 - £14.
Ia mengambil masa lebih kurang 33 min untuk bertolak dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Hackbridge Bank and Monument Stations ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, berlepas dari stesen Hackbridge.
Perkhidmatan Hackbridge Bank and Monument Stations ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, tiba di stesen Elephant & Castle.
Ya, jarak pemanduan antara Hackbridge ke Bank and Monument Stations adalah 11 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Hackbridge ke Bank and Monument Stations.
Tempah tiket Hackbridge Bank and Monument Stations ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hackbridge, England dan Bank and Monument Stations, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0345 026 4700
- Tapak web
- thameslinkrailway.com
Kereta api dari Hackbridge ke Elephant & Castle
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £4–11
- Jadual di
- thameslinkrailway.com
- Anytime Day Single
- £4–7
- Anytime Day Single 1st Class
- £7–11
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Tooting Broadway station ke Bank station
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £2–4
- Telefon
- +44 1293 449191
- E-mel
- info@metrobus.co.uk
- Tapak web
- metrobus.co.uk
Bas dari Hackbridge Corner ke Tooting Broadway Station
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- £45–60
Rosehill Cars
- Telefon
- +44 20 8641 3535
- Tapak web
- rosehillcars.co.uk
Mitcham Town Minin Cabs
- Telefon
- +44 20 3745 6201
Mitcham Morden Minicabs Cars
- Telefon
- +44 20 3918 5147
- Tapak web
- mordenminicabscars.co.uk
Galaxy Cars Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 8687 7000












