Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Incheon Int'l Airport T1 ke Unseo Statinotrain All stop Incheon Int'l Airport
- Naiki bas dari Unseo Station ke Wangsangyobus Junggu 7
2 j₩3,022–4,280Pandu 9.5 km
Paling murah- Pandu dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheoncar 9.5 km
10 min₩2,029–2,930Teksi
- Naiki teksi dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheontaxi 9.5 km
10 min₩21,000–26,000
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon adalah pandu yang berharga ₩2,000 - ₩3,000 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon adalah teksi yang berharga ₩21,000 - ₩26,000 dan mengambil masa 10 min.
Jarak antara Grand Hyatt Incheon dan INSPIRE Entertainment Resort, Incheon adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 9.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 2j dan berharga ₩3,000 - ₩4,300.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j untuk bertolak dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Grand Hyatt Incheon ke INSPIRE Entertainment Resort, Incheon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Grand Hyatt Incheon, Korea Selatan dan INSPIRE Entertainment Resort, Incheon, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 1599 7788
- Tapak web
- arex.or.kr
Kereta api dari Incheon Int'l Airport T1 ke Unseo Statino
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₩1,500–1,900
- Jadual di
- arex.or.kr
- Telefon
- 032 120
- Tapak web
- bus.incheon.go.kr
Bas dari Unseo Station ke Wangsangyo
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₩1,500–2,400
- Jadual di
- bus.incheon.go.kr
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- ₩21,000–26,000
Kakao Taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr
Incheon Call
- Telefon
- +82 1577 5588




