Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Dabolim ke Panaji Old SecretariatPrv225
47 min₹30–55Teksi
- Naiki teksi dari Chicalim ke Our Lady of the Immaculate Conception Church23.5 km
24 min₹650–800Pandu 23.5 km
- Pandu dari Chicalim ke Our Lady of the Immaculate Conception Church23.5 km
24 min₹247–356Bas melalui Panaji KTC Bus Stand
- Naiki bas dari Dabolim ke Panaji KTC Bus StandPnj184e / ...
1 j 3 min₹30–55
Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church adalah bas melalui Panaji KTC Bus Stand yang berharga ₹30 - ₹55 dan mengambil masa 1j 3m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church adalah teksi yang berharga ₹650 - ₹800 dan mengambil masa 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Dabolim dan tiba di Panaji Old Secretariat. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 42 min.
Jarak antara Goa dan Our Lady of the Immaculate Conception Church adalah 38 km. Jarak jalan raya ialah 23.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 47 min dan berharga ₹30 - ₹55.
bas dari Dabolim ke Panaji Old Secretariat mengambil masa 42 min termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Goa Our Lady of the Immaculate Conception Church ke bas, dikendalikan oleh KTCL, berlepas dari stesen Dabolim.
Perkhidmatan Goa Our Lady of the Immaculate Conception Church ke bas, dikendalikan oleh KTCL, tiba di stesen Panaji Old Secretariat.
Ya, jarak pemanduan antara Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Goa ke Our Lady of the Immaculate Conception Church.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Goa, India dan Our Lady of the Immaculate Conception Church, India?
- Telefon
- 9226582250
- E-mel
- kadambapo@yahoo.com
- Tapak web
- ktclgoa.com
Bas dari Dabolim ke Panaji Old Secretariat
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₹30–55
- Jadual di
- ktclgoa.com
Bas dari Dabolim ke Panaji KTC Bus Stand
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹30–55
- Jadual di
- ktclgoa.com
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- ₹650–800




