Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Gibraltar ke Caminito del Rey dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari Estación de Autobuses de La Línea de la Concepción ke Estación de Autobuses de Málagabus L-611 / ...
- Naiki kereta api dari Malaga Maria Zambrano ke El Chorrotrain 13167 / ...
4 j 35 min€23–31Bas, kereta api melalui Málaga
Paling murah- Naiki bas dari La Linea De La Concepcion ke Malaga Eeaabus ALSA - Alg-Ma-Co
- Naiki kereta api dari Malaga Maria Zambrano ke El Chorrotrain 13167 / ...
5 j 5 min€16–27Kereta api
- Naiki kereta api dari San Roque-La Linea ke Malaga Maria Zambranotrain Alv
- Naiki kereta api dari Malaga Maria Zambrano ke El Chorrotrain 13167 / ...
5 j 35 min€20–51Pandu 141.7 km
- Pandu dari Gibraltar ke Caminito del Reycar 141.7 km
2 j 2 min€22–32Bas
- Naiki bas dari Estación de Autobuses de La Línea de la Concepción ke Estación de Autobuses de Málagabus L-611 / ...
- Naiki bas dari Estación de Autobuses de Málaga ke Álorabus M-231 / ...
6 j 16 min€22–27
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Gibraltar ke Caminito del Rey adalah bas dan kereta api melalui Málaga yang berharga €16 - €27 dan mengambil masa 5j 5m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Gibraltar ke Caminito del Rey adalah pandu yang berharga €21 - €35 dan mengambil masa 2j 2m.
Tidak, tiada bas terus dari Gibraltar ke Caminito del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Estación de Autobuses de La Línea de la Concepción dan tiba di El Chorro - Caminito del Rey melalui Estación de Autobuses de Málaga dan Piscina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 16m.
Jarak antara Gibraltar dan Caminito del Rey adalah 184 km. Jarak jalan raya ialah 141.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Gibraltar ke Caminito del Rey tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 4j 35m dan berharga €23 - €35.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 35m untuk bertolak dari Gibraltar ke Caminito del Rey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Gibraltar Caminito del Rey ke bas, dikendalikan oleh Avanza Grupo, berlepas dari stesen Estación de Autobuses de La Línea de la Concepción.
Cara terbaik untuk bertolak dari Gibraltar ke Caminito del Rey adalah dengan kereta api yang mengambil masa 5j 35m dan berharga €20 - €55. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 6j 16m.
Perkhidmatan Gibraltar Caminito del Rey ke bas, dikendalikan oleh Avanza Grupo, tiba di stesen Estación de Autobuses de Málaga.
Ya, jarak pemanduan antara Gibraltar ke Caminito del Rey adalah 142 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 2m untuk memandu dari Gibraltar ke Caminito del Rey.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Gibraltar dan Caminito del Rey, Sepanyol?
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Malaga Maria Zambrano ke El Chorro
Kereta api dari San Roque-La Linea ke Malaga Maria Zambrano
- Telefon
- +34 91 272 28 32
- E-mel
- info.LD@avanzagrupo.com
- Tapak web
- avanzabus.com
Bas dari Estación de Autobuses de La Línea de la Concepción ke Estación de Autobuses de Málaga
- Tempoh Purata
- 2 j 15 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €19–22
- Jadual di
- malaga.avanzagrupo.com
- Telefon
- +34 910 207 007
- E-mel
- alsa@alsa.es
- Tapak web
- alsa.com
Bas dari La Linea De La Concepcion ke Malaga Eeaa
- Telefon
- +34 955 038 665
- E-mel
- info@ctmam.es
- Tapak web
- siu.ctmam.ctan.es
Bas dari Estación de Autobuses de Málaga ke Álora
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- siu.ctmam.ctan.es















