Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Getafe ke Puerto de Navacerrada dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 3 kereta api bawah tanah, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Villaverde Alto ke Moncloasubway 3
- Naiki bas dari Intercambiador De Moncloa ke Ctra.M601-Puerto De Navacerradabus 691
3 j 2 min€7–12Pandu 73.3 km
- Pandu dari Getafe ke Puerto de Navacerradacar 73.3 km
58 min€12–17Teksi
- Naiki teksi dari Getafe ke Puerto de Navacerradataxi 73.3 km
58 min€130–160Bas
- Naiki bas dari Ferrocarril-Est.Getafe Centro ke Pza.Emperador Carlos V-Atochabus N801 / ...
- Naiki bas dari Intercambiador De Moncloa ke Ctra.M601-Puerto De Navacerradabus 691
3 j 18 min€7–15
Getafe ke Puerto de Navacerrada dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Getafe ke Puerto de Navacerrada adalah barisan 3 kereta api bawah tanah dan bas yang berharga €6 - €12 dan mengambil masa 3j 2m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Getafe ke Puerto de Navacerrada adalah pandu yang berharga €11 - €17 dan mengambil masa 58 min.
Tidak, tiada bas terus dari Getafe ke Puerto de Navacerrada. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ferrocarril-Est.Getafe Centro dan tiba di Ctra.M601-Puerto De Navacerrada melalui Museo Reina Sofía dan Intercambiador De Moncloa. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 18m.
Jarak antara Getafe dan Puerto de Navacerrada adalah 82 km. Jarak jalan raya ialah 73.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Getafe ke Puerto de Navacerrada tanpa kereta adalah dengan barisan 3 kereta api bawah tanah dan bas yang memerlukan 3j 2m dan berharga €6 - €12.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 2m untuk bertolak dari Getafe ke Puerto de Navacerrada, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Getafe Puerto de Navacerrada ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Ferrocarril-Est.Getafe Centro.
Perkhidmatan Getafe Puerto de Navacerrada ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Pza.Emperador Carlos V-Atocha.
Ya, jarak pemanduan antara Getafe ke Puerto de Navacerrada adalah 73 km. Ia mengambil masa lebih kurang 58 min untuk memandu dari Getafe ke Puerto de Navacerrada.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Getafe, Sepanyol dan Puerto de Navacerrada, Castilla dan León, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Villaverde Alto ke Moncloa
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Intercambiador De Moncloa ke Ctra.M601-Puerto De Navacerrada
- Tempoh Purata
- 1 j 21 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- crtm.es
Bas dari Ferrocarril-Est.Getafe Centro ke Pza.Emperador Carlos V-Atocha
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- crtm.es
- Tempoh Purata
- 58 min
- Anggaran harga
- €130–160
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com










