Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Getafe ke Autonomous University of Madrid dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Getafe-Centro ke Universidad-CantoblancoC4a / ...
47 min€2Barisan 444 bas, bas
- Naiki bas dari Ctra.A42-Hospital De Getafe ke Madrid, Estación de Plaza Elíptica444 / ...
- Naiki bas dari Intercambiador Plaza Elíptica ke CibelesE1 / ...
1 j 37 min€5–15Pandu 30.9 km
- Pandu dari Getafe ke Autonomous University of Madrid30.9 km
36 min€5–8Teksi
- Naiki teksi dari Getafe ke Autonomous University of Madrid30.9 km
36 min€45–60
Getafe ke Autonomous University of Madrid dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Getafe ke Autonomous University of Madrid adalah kereta api yang berharga €2 dan mengambil masa 47 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Getafe ke Autonomous University of Madrid adalah pandu yang berharga €4 - €8 dan mengambil masa 36 min.
Tidak, tiada bas terus dari Getafe ke Autonomous University of Madrid. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ctra.A42-Hospital De Getafe dan tiba di Ctra.M607-Univ.Autónoma melalui Intercambiador Plaza Elíptica, Cibeles - Casa De América dan Intercambiador De Plaza Castilla. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 37m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Getafe-Centro dan tiba di Universidad-Cantoblanco. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 43 min.
Jarak antara Getafe dan Autonomous University of Madrid adalah 31 km. Jarak jalan raya ialah 30.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Getafe ke Autonomous University of Madrid tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 47 min dan berharga €2.
kereta api dari Getafe-Centro ke Universidad-Cantoblanco mengambil masa 43 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Getafe Autonomous University of Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Ctra.A42-Hospital De Getafe.
Perkhidmatan Getafe Autonomous University of Madrid ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen Getafe-Centro.
Cara terbaik untuk bertolak dari Getafe ke Autonomous University of Madrid adalah dengan kereta api yang mengambil masa 47 min dan berharga €2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 444 bas dan bas, yang berharga €4 - €16 dan mengambil masa 1j 37m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Getafe, Sepanyol dan Autonomous University of Madrid, Sepanyol?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Getafe-Centro ke Universidad-Cantoblanco
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Ctra.A42-Hospital De Getafe ke Madrid, Estación de Plaza Elíptica
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- crtm.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Intercambiador Plaza Elíptica ke Cibeles
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Tempoh Purata
- 36 min
- Anggaran harga
- €45–60
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Getafe Autonomous University of Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Madrid, Estación de Plaza Elíptica.
Perkhidmatan Getafe Autonomous University of Madrid ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Universidad-Cantoblanco.
Ya, jarak pemanduan antara Getafe ke Autonomous University of Madrid adalah 31 km. Ia mengambil masa lebih kurang 36 min untuk memandu dari Getafe ke Autonomous University of Madrid.
Tempah tiket Getafe Autonomous University of Madrid ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.











