Terdapat 7 cara untuk bertolak dari George Square ke O2 Academy Glasgow dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Central Station ke Bedford Streetbus N4
10 min£6Barisan 4 bas
Paling murah- Naiki bas dari Buchanan Bus Station ke Bedford Streetbus 4
23 min£1–3Barisan 75 bas
- Naiki bas dari Gallery of Modern Art ke CitizensTheatrebus 6 / ...
15 min£2–3Teksi
- Naiki teksi dari George Square ke O2 Academy Glasgowtaxi 1 bt
3 min£8–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari George Square ke O2 Academy Glasgowwalk 5,250 ka
19 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Buchanan Street SPT Subway Station ke Bridge Street SPT Subway Stationsubway Sub
11 min£2Barisan 57 bas
- Naiki bas dari North Frederick Street ke Bedford Streetbus 38C / ...
21 min£2–3
George Square ke O2 Academy Glasgow dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari George Square ke O2 Academy Glasgow adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari George Square ke O2 Academy Glasgow adalah teksi yang berharga £8 - £10 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Central Station dan tiba di Bedford Street. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Buchanan Street SPT Subway Station dan tiba di Bridge Street SPT Subway Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara George Square dan O2 Academy Glasgow adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari George Square ke O2 Academy Glasgow tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 10 min dan berharga £6.
bas dari Central Station ke Bedford Street mengambil masa 2 min termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan George Square O2 Academy Glasgow ke bas, dikendalikan oleh McGills Buses, berlepas dari stesen Central Station.
Perkhidmatan George Square O2 Academy Glasgow ke kereta api, dikendalikan oleh SPT Subway, berlepas dari stesen Buchanan Street SPT Subway Station.
Perkhidmatan George Square O2 Academy Glasgow ke bas, dikendalikan oleh McGills Buses, tiba di stesen Bedford Street.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara George Square, Glasgow City, Scotland dan O2 Academy Glasgow, Scotland?
- Telefon
- +44 141 332 6811
- E-mel
- enquiry@spt.co.uk
- Tapak web
- spt.co.uk
Kereta api bawah tanah dari Buchanan Street SPT Subway Station ke Bridge Street SPT Subway Station
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2
- Tapak web
- http://www.spt.co.uk/
- Telefon
- 08000 51 56 51
- E-mel
- enquiries@mcgillsbuses.co.uk
- Tapak web
- mcgillsbuses.co.uk
Bas dari Central Station ke Bedford Street
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £6
- Jadual di
- mcgillsbuses.co.uk
- Telefon
- +44 141 420 7600
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Gallery of Modern Art ke CitizensTheatre
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- firstbus.co.uk
Bas dari North Frederick Street ke Bedford Street
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Telefon
- 0345 810 1000
- E-mel
- westscotland.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Buchanan Bus Station ke Bedford Street
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- £8–10
TOA Taxis
- Telefon
- +44 1389 742121
- Tapak web
- toataxislimited.co.uk
Larkhall TOA Taxis
- Telefon
- +44 1698 884714
- Tapak web
- larkhalltoa.com
Glasgow Taxis Ltd
- Telefon
- +44 141 429 7070
- Tapak web
- glasgowtaxis.co.uk
GET BLACK CAB
- Telefon
- +44 141 554 1111
- Tapak web
- getblackcab.com
East Dunbartonshire T.O.A.
- Telefon
- +44 141 762 1011
- Tapak web
- eastdunbartonshiretaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan George Square O2 Academy Glasgow ke kereta api, dikendalikan oleh SPT Subway, tiba di stesen Bridge Street SPT Subway Station.









