Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal dengan kereta api, teksi, jalan kaki, bas, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Nørreport St. ke Dybbølsbro St.B / ...
17 minkr 3–5Teksi
- Naiki teksi dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal3.8 km
5 minkr 110–140Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal2.9 km
34 minBarisan 11 bas
- Naiki bas dari Rådhuspladsen St. ke Dybbølsbro St.11
23 minkr 17–24Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Marmorkirken St. ke Havneholmen St.M4
24 minkr 17–20
Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal adalah kereta api yang berharga 3 kr - 5 kr dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal adalah teksi yang berharga 110 kr - 140 kr dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rådhuspladsen St. dan tiba di Dybbølsbro St.. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Nørreport St. dan tiba di Dybbølsbro St.. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Generator Copenhagen dan Copenhagen Bus Terminal adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 17 min dan berharga 3 kr - 5 kr.
kereta api dari Nørreport St. ke Dybbølsbro St. mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Generator Copenhagen Copenhagen Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Movia, berlepas dari stesen Rådhuspladsen St..
Perkhidmatan Generator Copenhagen Copenhagen Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Danish Railways (DSB), berlepas dari stesen Nørreport St..
Cara terbaik untuk bertolak dari Generator Copenhagen ke Copenhagen Bus Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 17 min dan berharga 3 kr - 5 kr. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 11 bas, yang berharga 17 kr - 24 kr dan mengambil masa 23 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Generator Copenhagen, Denmark dan Copenhagen Bus Terminal, Denmark?
- Telefon
- +47 70 13 14 15
- E-mel
- kundehenv@dsb.dk
- Tapak web
- dsb.dk
Kereta api dari Nørreport St. ke Dybbølsbro St.
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- kr 3–5
- Jadual di
- dsb.dk
- Telefon
- +45 33 11 17 00
- Tapak web
- intl.m.dk
Kereta api bawah tanah dari Marmorkirken St. ke Havneholmen St.
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- kr 17–20
- Tapak web
- Copenhagen Metro
- Telefon
- +45 7015 7000
- Tapak web
- moviatrafik.dk
Bas dari Rådhuspladsen St. ke Dybbølsbro St.
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- kr 17–24
- Jadual di
- moviatrafik.dk
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- kr 110–140
Taxi 4x27
- Telefon
- +45 32 52 31 11
- Tapak web
- 4x27.dk
Taxa 4x35
- Telefon
- +45 35 35 35 35
- Tapak web
- taxa.dk
Kbh Cykeltaxa
- Telefon
- +45 26 18 58 00
- Tapak web
- kbhcykeltaxa.dk
Dan Taxi 4x48
- Telefon
- +45 48 48 48 48
- Tapak web
- dantaxi.dk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Generator Copenhagen Copenhagen Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Movia, tiba di stesen Dybbølsbro St..
Perkhidmatan Generator Copenhagen Copenhagen Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Danish Railways (DSB), tiba di stesen Dybbølsbro St..











