Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin dengan bas, trem, kereta api, bas malam, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 5 bas
Terbaik- Naiki bas dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin5 / ...
8 minCHF 7–17Bas
Paling murah- Naiki bas dari Genève-Sécheron, gare ke Genève, gare CornavinEv
13 minCHF 1–3Barisan 15 trem
- Naiki trem dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin15
8 minCHF 6–15Kereta api
- Naiki kereta api dari Genève-Sécheron ke GenèveR / ...
10 minCHF 4Barisan 15 bas malam
- Naiki bas malam dari Genève Nations ke Genève Gare Cornavin15
8 minCHF 2–4Teksi
- Naiki teksi dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin1.5 km
2 minCHF 11–15Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin1.4 km
16 min
Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin adalah bas yang berharga SFr 1 - SFr 3 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin adalah teksi yang berharga SFr 11 - SFr 15 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Genève, Nations dan tiba di Genève, gare Cornavin. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Genève, Nations dan tiba di Genève, gare Cornavin. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Genève, Nations dan Genève, gare Cornavin adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin tanpa kereta adalah dengan barisan 5 bas yang memerlukan 8 min dan berharga SFr 7 - SFr 17.
barisan 5 bas dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Genève, Nations Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, berlepas dari stesen Genève, Nations.
Perkhidmatan Genève, Nations Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), berlepas dari stesen Genève-Sécheron.
Cara terbaik untuk bertolak dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin adalah dengan barisan 5 bas yang mengambil masa 8 min dan berharga SFr 7 - SFr 17. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga SFr 4 dan mengambil masa 10 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Genève, Nations, Switzerland dan Genève, gare Cornavin, Switzerland?
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Trem dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- CHF 6–15
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 2nd Class
- CHF 6–9
- Day Pass 1st Class
- CHF 10–15
- Telefon
- +41 848 446 688
- Tapak web
- sbb.ch
Kereta api dari Genève-Sécheron ke Genève
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Bas dari Genève, Nations ke Genève, gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- CHF 7–17
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 1st Class
- CHF 12–17
- Day Pass 2nd Class
- CHF 7–10
- Telefon
- 00800 022 021 20.
- E-mel
- info@noctambus.ch
- Tapak web
- noctambus.ch
Bas malam dari Genève Nations ke Genève Gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 2–4
- Jadual di
- noctambus.ch
- Telefon
- +41 (0)848 818 818
- E-mel
- info@postauto.ch
- Tapak web
- postauto.ch
Bas dari Genève-Sécheron, gare ke Genève, gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Anggaran harga
- CHF 1–3
- Jadual di
- postauto.ch
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- CHF 11–15
Taxi-Phone Central SA
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
Taxi Phone
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
TAXI GE
- Telefon
- +41 22 33 141 33
- Tapak web
- taxi-ge.ch
Ned Taxi Genève
- Telefon
- +41 76 616 97 74
- Tapak web
- ned-taxi-geneve.ch
KZ taxi
- Telefon
- +41 79 964 01 27
- Tapak web
- kztaxi.ch
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Genève, Nations Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, tiba di stesen Genève, gare Cornavin.
Perkhidmatan Genève, Nations Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), tiba di stesen Genève.
Tempah tiket Genève, Nations Genève, gare Cornavin ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.


















