Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert dengan trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 18 trem
Terbaik- Naiki trem dari Genève, gare Cornavin ke Grand-Lancy, De-Staël18
30 minCHF 6–16Barisan 80 bas
- Naiki bas dari Genève, Bel-Air ke Lancy-Bachet, gare80
45 minCHF 7–17Teksi
- Naiki teksi dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert4.8 km
6 minCHF 22–27Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert4.6 km
55 min
Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert dengan trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert adalah barisan 18 trem yang berharga SFr 6 - SFr 16 dan mengambil masa 30 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert adalah teksi yang berharga SFr 22 - SFr 27 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Genève, Bel-Air dan tiba di Lancy-Bachet, gare. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Genève, gare Cornavin dan tiba di Grand-Lancy, De-Staël. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Jarak antara Genève-Cornavin Station dan Vessy, Chemin Vert adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Genève-Cornavin Station ke Vessy, Chemin Vert tanpa kereta adalah dengan barisan 18 trem yang memerlukan 30 min dan berharga SFr 6 - SFr 16.
barisan 18 trem dari Genève, gare Cornavin ke Grand-Lancy, De-Staël mengambil masa 19 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Genève-Cornavin Station Vessy, Chemin Vert ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, berlepas dari stesen Genève, Bel-Air.
Perkhidmatan Genève-Cornavin Station Vessy, Chemin Vert ke kereta api, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, berlepas dari stesen Genève, gare Cornavin.
Perkhidmatan Genève-Cornavin Station Vessy, Chemin Vert ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, tiba di stesen Lancy-Bachet, gare.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Genève-Cornavin Station, Switzerland dan Vessy, Chemin Vert, Switzerland?
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Trem dari Genève, gare Cornavin ke Grand-Lancy, De-Staël
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- CHF 6–16
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 2nd Class
- CHF 6–10
- Day Pass 1st Class
- CHF 11–16
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Bas dari Genève, Bel-Air ke Lancy-Bachet, gare
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- CHF 7–17
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 1st Class
- CHF 12–17
- Day Pass 2nd Class
- CHF 7–10
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- CHF 22–27
Taxi-Phone Central SA
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
Taxi Phone
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
TAXI GE
- Telefon
- +41 22 33 141 33
- Tapak web
- taxi-ge.ch
Ned Taxi Genève
- Telefon
- +41 76 616 97 74
- Tapak web
- ned-taxi-geneve.ch
KZ taxi
- Telefon
- +41 79 964 01 27
- Tapak web
- kztaxi.ch
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Genève-Cornavin Station Vessy, Chemin Vert ke kereta api, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, tiba di stesen Grand-Lancy, De-Staël.
Tempah tiket Genève-Cornavin Station Vessy, Chemin Vert ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.




