Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin dengan kereta api, bas, teksi, perkhidmatan memandu, berkongsi kenderaan, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Genève-Aéroport ke GenèveIr15 / ...
7 minCHF 3–4Barisan 5 bas
- Naiki bas dari Genève-Aéroport, gare-Arena ke Genève, gare Cornavin5
19 minCHF 7–16Teksi
- Naiki teksi dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin6 km
8 minCHF 26–32Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Geneva Airport ke Genève, gare Cornavin4.9 km
6 minCHF 75–85Bas
- Naiki bas dari Geneva Airport ke Geneva1689 / ...
38 minCHF 3–16Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Le Grand-Saconnex ke Genève5.6 km
57 minCHF 3Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin4.2 km
50 min
Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin adalah berkongsi kenderaan yang berharga SFr 3 dan mengambil masa 57 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin adalah perkhidmatan memandu yang berharga SFr 75 - SFr 85 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Genève-Aéroport, gare-Arena dan tiba di Genève, gare Cornavin. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Genève-Aéroport dan tiba di Genève. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Genève-Aéroport dan Genève, gare Cornavin adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 7 min dan berharga SFr 3 - SFr 4.
kereta api dari Genève-Aéroport ke Genève mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Genève-Aéroport Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Geneva Airport.
Perkhidmatan Genève-Aéroport Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), berlepas dari stesen Genève-Aéroport.
Cara terbaik untuk bertolak dari Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavin adalah dengan kereta api yang mengambil masa 7 min dan berharga SFr 3 - SFr 4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 5 bas, yang berharga SFr 7 - SFr 16 dan mengambil masa 19 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Genève-Aéroport, Switzerland dan Genève, gare Cornavin, Switzerland?
- Telefon
- +41 848 446 688
- Tapak web
- sbb.ch
Kereta api dari Genève-Aéroport ke Genève
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Bas dari Genève-Aéroport, gare-Arena ke Genève, gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- CHF 7–16
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 2nd Class
- CHF 7–10
- Day Pass 1st Class
- CHF 12–16
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Geneva Airport ke Geneva
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 3–5
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Geneva Airport ke Geneva
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 11–16
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Le Grand-Saconnex ke Genève
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 3
- Jadual di
- blablacar.com
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- CHF 26–32
Taxi-Phone Central SA
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
Taxi Phone
- Telefon
- +41 22 331 41 33
- Tapak web
- mytaxiphone.ch
TAXI GE
- Telefon
- +41 22 33 141 33
- Tapak web
- taxi-ge.ch
Ned Taxi Genève
- Telefon
- +41 76 616 97 74
- Tapak web
- ned-taxi-geneve.ch
KZ taxi
- Telefon
- +41 79 964 01 27
- Tapak web
- kztaxi.ch
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Geneva Airport ke Genève, gare Cornavin
- Anggaran harga
- CHF 75–85
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Genève-Aéroport Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Geneva.
Perkhidmatan Genève-Aéroport Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), tiba di stesen Genève.
Tempah tiket Genève-Aéroport Genève, gare Cornavin ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Tempah tiket Genève-Aéroport ke Genève, gare Cornavinbas anda dalam talian dengan FlixBus dan Distribusion.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Genève-Aéroport dan Genève, gare Cornavin. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.


















