Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Geelong Station ke Southern Cross StationGeelong
- Naiki kereta api dari Southern Cross Station ke Nunawading StationBelgrave / ...
2 j 8 min$18–20Bas, barisan 304 bas
Paling murah- Naiki bas dari Geelong Station/Railway Tce ke Southern Cross Coach Terminal/Spencer StGeelong
- Naiki bas dari King St/Lonsdale St ke Doncaster Shopping Centre/Williamsons Rd304 / ...
2 j 55 min$6–20Pandu 92.8 km
- Pandu dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd92.8 km
1 j 14 min$18–26Teksi
- Naiki teksi dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd92.8 km
1 j 14 min$180–230
Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd adalah bas dan barisan 304 bas yang berharga $6 - $20 dan mengambil masa 2j 55m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd adalah pandu yang berharga $18 - $26 dan mengambil masa 1j 14m.
Tidak, tiada bas terus dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Geelong Station/Railway Tce dan tiba di Caves Gr/Springvale Rd melalui King St/Lonsdale St dan Doncaster Shopping Centre/Williamsons Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 55m.
Jarak antara Geelong dan Caves Gr/Springvale Rd adalah 104 km. Jarak jalan raya ialah 92.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 8m dan berharga $18 - $21.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 8m untuk bertolak dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Geelong Caves Gr/Springvale Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, berlepas dari stesen Geelong Station/Railway Tce.
Cara terbaik untuk bertolak dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 8m dan berharga $18 - $21. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 304 bas, yang berharga $6 - $20 dan mengambil masa 2j 55m.
Perkhidmatan Geelong Caves Gr/Springvale Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, tiba di stesen Southern Cross Coach Terminal/Spencer St.
Ya, jarak pemanduan antara Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd adalah 93 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 14m untuk memandu dari Geelong ke Caves Gr/Springvale Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Geelong, VIC, Australia dan Caves Gr/Springvale Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- vline.com.au
Kereta api dari Geelong Station ke Southern Cross Station
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $7–10
- Jadual di
- vline.com.au
- Off Peak
- $7–10
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Southern Cross Station ke Nunawading Station
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- +61 3 9662 2505
- Tapak web
- vline.com.au
Bas dari Geelong Station/Railway Tce ke Southern Cross Coach Terminal/Spencer St
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- $1–15
- Jadual di
- vline.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- ptv.vic.gov.au
Bas dari King St/Lonsdale St ke Doncaster Shopping Centre/Williamsons Rd
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- ptv.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $5
- Daily
- $9
- Tempoh Purata
- 1 j 14 min
- Anggaran harga
- $180–230
Geelong Taxi Network
- Telefon
- 131008
- Tapak web
- geelongtaxis.com.au














