Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rouges dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 5 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Gare du Nord ke Républiquesubway 5
13 min€3Barisan 56 bas
- Naiki bas dari La Fayette - Magenta - Gare du Nord ke République - Voltairebus 56
23 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rougestaxi 3.2 km
8 min€8–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rougeswalk 2.4 km
28 minBarisan 91 bas
- Naiki bas dari Valenciennes ke Jean-Pierre Timbaudbus 91
24 min
Gare du Nord ke Marché des Enfants Rouges dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rouges adalah barisan 5 kereta api bawah tanah yang berharga €3 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rouges adalah teksi yang berharga €8 - €10 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari La Fayette - Magenta - Gare du Nord dan tiba di République - Voltaire. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Gare du Nord dan tiba di République. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Gare du Nord dan Marché des Enfants Rouges adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Gare du Nord ke Marché des Enfants Rouges tanpa kereta adalah dengan barisan 5 kereta api bawah tanah yang memerlukan 13 min dan berharga €3.
barisan 5 kereta api bawah tanah dari Gare du Nord ke République mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Gare du Nord Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen La Fayette - Magenta - Gare du Nord.
Perkhidmatan Gare du Nord Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Gare du Nord.
Perkhidmatan Gare du Nord Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen République - Voltaire.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Gare du Nord, Île-de-France, Perancis dan Marché des Enfants Rouges, Perancis?
Kereta api bawah tanah dari Gare du Nord ke République
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari La Fayette - Magenta - Gare du Nord ke République - Voltaire
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Valenciennes ke Jean-Pierre Timbaud
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- €8–10
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Gare du Nord Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen République.











