Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas dengan bas, teksi, kereta, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 114 bas
Terbaik- Naiki bas dari ESTR VISC Cacongo S ke Tecnorocha - Pedra Molebus 114 / ...
41 min€2–3Barisan 155 bas
- Naiki bas dari Funchal ke Zimbreirosbus 155 / ...
1 j 7 min€2–3Teksi
- Naiki teksi dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadastaxi 12.7 km
13 min€24–30Pandu 12.7 km
- Pandu dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadascar 12.7 km
13 min€2–3Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadaswalk 12.9 km
2 j 36 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas adalah barisan 114 bas yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas adalah teksi yang berharga €24 - €30 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari ESTR VISC Cacongo S dan tiba di Tecnorocha - Pedra Mole. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Funchal dan Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 12.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas tanpa kereta adalah dengan barisan 114 bas yang memerlukan 41 min dan berharga €2 - €3.
barisan 114 bas dari ESTR VISC Cacongo S ke Tecnorocha - Pedra Mole mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Funchal Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas ke bas, dikendalikan oleh SIGA - Transportes Públicos da RAM, berlepas dari stesen ESTR VISC Cacongo S.
Perkhidmatan Funchal Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas ke bas, dikendalikan oleh SIGA - Transportes Públicos da RAM, tiba di stesen Tecnorocha - Pedra Mole.
Ya, jarak pemanduan antara Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Funchal ke Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Funchal, Portugal dan Hotel Riu Madeira - All Inclusive, Levadas, Portugal?
- Telefon
- +351 291 145 180
- E-mel
- imt@madeira.gov.pt
- Tapak web
- siga.madeira.gov.pt
Bas dari ESTR VISC Cacongo S ke Tecnorocha - Pedra Mole
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Tapak web
- https://siga.madeira.gov.pt/
- On board ticket
- €2–3
Bas dari Funchal ke Zimbreiros
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Tapak web
- https://siga.madeira.gov.pt/
- On board ticket
- €2–3
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- €24–30
Rádio Táxis Madeira
- Telefon
- +351 291 764 476
- Tapak web
- taxismadeira.pt
MadeirabyTaxi 24/7
- Telefon
- +351 917 845 764
- Tapak web
- madeirabytaxi.pt
Daniel Madeira Taxi
- Telefon
- +351 919 791 289
- Tapak web
- danielmadeirataxis.com
