Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Tesillo-Leganés ke Av.Ciudad De Barcelona-Est. Atochabus N803 / ...
- Naiki bas dari Estación De Atocha ke Moncloabus Nc1
55 min€4–11Kereta api
- Naiki kereta api dari Fuenlabrada ke Méndez álvaro P.v.train C5
- Naiki kereta api dari Méndez álvaro P.v. ke Las Rozastrain C10
1 j 1 min€4–6Pandu 31.1 km
- Pandu dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madridcar 31.1 km
23 min€5–7Teksi
- Naiki teksi dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madridtaxi 31.1 km
23 min€55–70Barisan 491 bas, barisan 561 bas
- Naiki bas dari Luis Sauquillo-Tesillo ke Intercambiador De Aluchebus 491 / ...
- Naiki bas dari Intercambiador De Aluche ke Av.Iglesia-Realbus 561 / ...
1 j 57 min€4–5
Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid adalah kereta api yang berharga €4 - €6 dan mengambil masa 1j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 23 min.
Tidak, tiada bas terus dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Tesillo-Leganés dan tiba di Ctra.M505-Burgocentro melalui Estación De Atocha dan Intercambiador Moncloa. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 55 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fuenlabrada dan tiba di Las Rozas melalui Méndez álvaro P.v.. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 1m.
Jarak antara Fuenlabrada dan Las Rozas de Madrid adalah 41 km. Jarak jalan raya ialah 31.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 55 min dan berharga €4 - €11.
Ia mengambil masa lebih kurang 55 min untuk bertolak dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Fuenlabrada Las Rozas de Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Tesillo-Leganés.
Perkhidmatan Fuenlabrada Las Rozas de Madrid ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen Fuenlabrada.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid adalah dengan bas yang mengambil masa 55 min dan berharga €4 - €11. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €4 - €6 dan mengambil masa 1j 1m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Fuenlabrada, Sepanyol dan Las Rozas de Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Fuenlabrada ke Méndez álvaro P.v.
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- renfe.com
Kereta api dari Méndez álvaro P.v. ke Las Rozas
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Tesillo-Leganés ke Av.Ciudad De Barcelona-Est. Atocha
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- crtm.es
Bas dari Luis Sauquillo-Tesillo ke Intercambiador De Aluche
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- crtm.es
Bas dari Intercambiador De Aluche ke Av.Iglesia-Real
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- crtm.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Estación De Atocha ke Moncloa
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- €55–70
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Fuenlabrada Las Rozas de Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Ciudad De Barcelona-Est. Atocha.
Perkhidmatan Fuenlabrada Las Rozas de Madrid ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Méndez álvaro P.v..
Ya, jarak pemanduan antara Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid adalah 31 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Fuenlabrada ke Las Rozas de Madrid.
Tempah tiket Fuenlabrada Las Rozas de Madrid ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.











