Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Frosinone ke OrteIc
2 j 47 min€48–64Bas
Paling murah- Naiki bas dari FROSINONE | Via Moro Via Piave # f3475 ke ROMA | AnagninaFr238a / ...
- Naiki bas dari ROMA | Saxa Rubra Partenze # f1495 ke VITERBO | Riello # f641Bl37d / ...
6 j 39 min€12–23Pandu 168.4 km
- Pandu dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce168.4 km
1 j 41 min€27–38
Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce dengan bas, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce adalah bas yang berharga €12 - €23 dan mengambil masa 6j 39m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce adalah pandu yang berharga €26 - €40 dan mengambil masa 1j 41m.
Jarak antara Frosinone dan Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce adalah 180 km. Jarak jalan raya ialah 168.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 47m dan berharga €45 - €65.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 47m untuk bertolak dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce, termasuk pertukaran.
Cara terbaik untuk bertolak dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 47m dan berharga €45 - €65. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €12 - €23 dan mengambil masa 6j 39m.
Ya, jarak pemanduan antara Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce adalah 168 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 41m untuk memandu dari Frosinone ke Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Frosinone, Latium, Itali dan Alloggio Turistico C'era una volta, Roccalvecce, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +39 06 68475475
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Frosinone ke Orte
- Tempoh Purata
- 1 j 29 min
- Kekerapan
- 4 kali seminggu
- Anggaran harga
- €10–15
- Jadual di
- trenitalia.com
- 2nd Class
- €10–15
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- servizi.cotralspa.it
Bas dari FROSINONE | Via Moro Via Piave # f3475 ke ROMA | Anagnina
- Tempoh Purata
- 1 j 34 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it
Bas dari ROMA | Saxa Rubra Partenze # f1495 ke VITERBO | Riello # f641
- Tempoh Purata
- 1 j 35 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it










