Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museum dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Madison Av/E 69 St ke Madison Av/E 89 Stbus M1 / ...
14 min$2–7Barisan 6 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari 68th Street - Hunter College ke 86th Streetsubway 4 / ...
18 min$3Teksi
- Naiki teksi dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museumtaxi 1.2 bt
3 min$9–12Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museumwalk 5,050 ka
18 min
Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museum dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museum adalah barisan 6 kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museum adalah teksi yang berharga $9 - $12 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Madison Av/E 69 St dan tiba di Madison Av/E 89 St. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari 68th Street - Hunter College dan tiba di 86th Street. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Frick Collection dan Solomon R Guggenheim Museum adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Frick Collection ke Solomon R Guggenheim Museum tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 14 min dan berharga $2 - $7.
bas dari Madison Av/E 69 St ke Madison Av/E 89 St mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Frick Collection Solomon R Guggenheim Museum ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Madison Av/E 69 St.
Perkhidmatan Frick Collection Solomon R Guggenheim Museum ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen 68th Street - Hunter College.
Perkhidmatan Frick Collection Solomon R Guggenheim Museum ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen Madison Av/E 89 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Frick Collection, NY, Amerika Syarikat dan Solomon R Guggenheim Museum, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 68th Street - Hunter College ke 86th Street
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Madison Av/E 69 St ke Madison Av/E 89 St
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $9–12
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Frick Collection Solomon R Guggenheim Museum ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen 86th Street.






