Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Freehold ke George Washington Bridge dengan bas atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bas dari Freehold Center ke Port Authority Bus Terminalbus 139 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke 175 Stsubway A
1 j 27 min$14–38Bas
- Naiki bas dari Freehold Center ke Port Authority Bus Terminalbus 139 / ...
- Naiki bas dari Port Authority Bus Terminal ke Central Ave At Bigler Stbus 158
1 j 49 min$18–59
Freehold ke George Washington Bridge dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Freehold ke George Washington Bridge adalah bas dan kereta api bawah tanah yang berharga $14 - $40 dan mengambil masa 1j 27m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Freehold ke George Washington Bridge adalah bas dan kereta api bawah tanah yang berharga $14 - $40 dan mengambil masa 1j 27m.
Tidak, tiada bas terus dari Freehold ke George Washington Bridge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Freehold Center dan tiba di Central Ave At Bigler St melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 49m.
Jarak antara Freehold dan George Washington Bridge adalah 102 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Freehold ke George Washington Bridge tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 27m dan berharga $14 - $40.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 27m untuk bertolak dari Freehold ke George Washington Bridge, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Freehold George Washington Bridge ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Freehold Center.
Perkhidmatan Freehold George Washington Bridge ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Freehold, NJ, Amerika Syarikat dan George Washington Bridge, NJ, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke 175 St
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Freehold Center ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 3 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $11–35
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $11–35
Bas dari Port Authority Bus Terminal ke Central Ave At Bigler St
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $7–24
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $7–24









